Flanco deschide al patrulea magazin din Craiova și ajunge la o rețea formată din 160 de locații

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Craiova, amplasat în cel mai nou centru comercial al orașului: Promenada Mall. Astfel, rețeaua retailerului ajunge la 160 de puncte de vânzare, amplasate în 112 orașe din țară.

flancoCel de-al patrulea magazin Flanco din oraș are o suprafață de 700 mp și, la fel ca celelalte puncte ale rețelei, deține dotări orientate spre eficiență și sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED.

Craiova este unul dintre cele mai dinamice orașe din țară pe piața electro-IT, astfel că am ales să deschidem un al patrulea magazin care să deservească această zonă. Ne urmăm strategia de a fi alături de clienții noștri în locurile preferate de shopping și divertisment – centrele comerciale – iar cel mai nou mall din oraș va aduce, cu siguranță, oportunități atât pentru craioveni, cât și pentru noi.”, spune Ionut Cîrstea, Director Vânzări Flanco. 

Retailerul a pregătit la raft o gamă atent selecționată de produse, care să răspundă unor cerințe variate – de la performanță, la tehnologie de ultimă generație, eficiență energetică sau preț. Pe lângă ofertele speciale de deschidere, consultanții au oferit vouchere în valoare de 100 de lei primilor 200 de clienți din această zi.

Serviciile retailerului

Serviciile puse la dispoziția clienților ocupă un rol important în strategia retailerului, astfel că portofoliul vast de servicii și oferte de creditare disponibile la nivel național vor completa, de asemenea, experiența de shopping a celor care trec pragul magazinului Flanco Promenada Mall.

Deși observăm o tendință de scădere a creditului de consum, împreună cu partenerii noștri financiari ne străduim să le oferim clienților noștri posibilitatea de a accesa sprijinul financiar necesar, pentru a-și permite produsele de calitate pe care și le doresc. Cumpărăturile prin card de credit oferă avantajul achitării produselor în până la 40 de rate fără dobândă. Cei care nu dețin un card de cumpărături, pot opta pentru varianta plății în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu”, spune Ionuț Cîrstea.

Clienții beneficiază de serviciile retailerului pe tot parcursul anului, indiferent de magazinul rețelei: cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piață, de 45 de zile, cu banii returnați pe loc, transportul gratuit, programul Rabla, opțiunea de asigurare produse.

Magazinul Flanco din Promenada Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – calea Severinului nr. 61.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *