Flanco deschide un nou magazin în Deva

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Deva, în centrul comercial Shopping City. Cu o suprafață de 500 mp și o gamă de produse atent selecționată, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din Deva și-a întâmpinat primii clienți.

flanco

La fel ca în toate magazinele noastre, ne dorim să facilităm accesul clienților la cele mai bune produse. Astfel, am pus accent în special pe optimizarea gamei, incluzând în oferta noastră produse de foarte bună calitate și mărcile cele mai căutate și apreciate de cumpărători, potrivit studiilor GFK.” , spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail. 

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, disponibile în următoarele zile. Totodată, clienții vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

Pe lângă selectarea atentă a produselor afișate la raft, prin ofertele și instrumentele de creditare îi ajutăm pe cumpărătorii noștri să își permită ce este mai bun. Spre exemplu, prin intermediul cardurilor de credit, clienții pot achiziționa produsele dorite cu până la 40 de rate fără dobândă.”, adaugă Ovidiu Nicușan, Director Marketing Flanco Retail. 

Serviciul de “Livrare și verificare produs direct în magazin”

Magazinul va îndeplini, de asemenea, rolul de intermediar între Flanco și clienții care preferă, în continuare, cumpărăturile online. Astfel, serviciul de “Livrare și verificare produs direct în magazin” va fi disponibil în noua locație, aducând cumpărătorilor beneficii importante – transportul este gratuit, iar produsul poate fi verificat în magazin împreună cu un consultant.

Integrarea perfectă online-offline este absolut necesară în contextul actual. La Flanco, urmărim îndeplinirea acestui obiectiv pe două paliere. Mai întâi, oferim servicii care conectează cele două experiențe de cumpărare, cum este cazul comenzilor online cu livrare în magazin. Apoi, ne asigurăm că toate serviciile noastre (inclusiv cele financiare) sunt disponibile atât în rețeaua fizică, dar și pe flanco.ro”, spune Ovidiu Nicușan.

Deschiderea celui de-al doilea punct de vânzare din Deva se înscrie în strategia de expansiune eficientă a retailerului, care urmărește să își extindă rețeaua de magazine fizice în locații cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale, în funcție de comportamentul și preferințele clienților săi.

Magazinul Flanco din Shopping City este deschis de luni până duminică, între orele 10-22, la adresa centrului comercial – strada Zarandului 87.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 158 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco deschide un nou magazin în Deva
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.