Flanco deschide un nou magazin în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova

Flanco Retail – cel mai eficient retailer electro IT – deschide, pe data de 10 decembrie, un magazin nou în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova. Magazinul se regăsește la etajul 1 și ocupă 600 metri pătrați.

flanco

Flanco Retail continuă strategia de eficientizare, cu lansarea unui nou magazin de dimensiuni medii într-un alt centru comercial din țară, în Electroputere Mall din Craiova. Acest lucru vine în contextul în care deschiderea magazinului din AFI Cotroceni a fost cea mai de succes deschidere din istoria Flanco, mai ales că a avut loc pe fondul măsurilor de distanțare cerute de contexul actual. S-a văzut și în cadrul acestui eveniment interesul oamenilor pentru produse de calitate, care să le ofere confort. Printre cele mai vândute aparate se află: Iphone 12, televizoare Samsung 4K cu diagonale de peste 100 cm, console Playstation PRO, aspiratoare robot, espresoare și automate de cafea.

Strategia de eficientizare pe care am adoptat-o atunci când am decis să reintrăm în centrele comerciale a fost, după cum ne așteptam, o strategie câștigătoare”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Numărul mare de clienți care ne-au trecut pragul la deschiderea din AFI Cotroceni ne-a validat strategia pe care o aveam despre reintrarea pe acest segment și luarea unor decizii aparent împotriva tendințelor actuale din piață. De asemenea, ni s-a confirmat încă o dată că tendințele de cumpărare de anul acesta se îndreaptă spre produse de calitate, de la brand-uri renumite, care pot oferi experiențe în confortul propriului cămin”, adăugă Dragoș Sîrbu.

În magazinul Flanco din Electroputere Mall Craiova, clienții vor avea parte de oferte speciale pentru deschidere, oferte care vor fi valabile în paralel cu programul Flanco Rabla pentru Electrocasnice. De asemenea, pe lângă acestea, clienții vor beneficia și de celelalte servicii din portofoliul Flanco, precum 40 de rate fără dobândă și accesarea unui credit rapid prin aplicația Electro-Credit. În plus, vor avea la dispoziție și servicii care să le aducă un plus de confort și care să îi ajute în această perioadă: transport gratuit, garanții extinse și asigurarea produselor.

Pe lângă reducerile pe care le acordăm în mod tradițional, atunci când deschidem un magazin nou, anul acesta, clienții care vor veni în magazinului din Craiova vor putea beneficia și de ofertele existente deja în programul Rabla pentru Electrocasnice. Încurajăm accesarea acestui serviciu, întrucât este benefic atât pentru mediu, cât și pentru clienți, iar ei se vor putea bucura de electrocasnice noi, de calitate superioară, la prețuri bune”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco deschide un nou magazin în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.