Flanco deschide al doilea magazin din Timișoara în cel mai nou centru comercial al orașului

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Timișoara, în centrul comercial FunShop Park, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 400 mp și o gamă de produse atent selecționată, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți.

flanco

Atunci când adăugăm o nouă locație rețelei noastre de magazine urmărim, în primul rând, să fim eficienți. Centrele comerciale cu trafic ridicat se înscriu în strategia noastră de dezvoltare sănătoasă, astfel că, atunci când criteriile de eficiență sunt îndeplinite, reprezintă una dintre primele noastre alegeri., spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. 

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 12-15 mai. Totodată, clienții vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

Un alt palier important pentru noi este acela de a pune la dispoziția clienților noștri servicii complete, indiferent de zona în care se află noul magazin. Astfel, serviciile de finanțare avantajoase și diverse, de la cumpărături în rate prin card de credit, printr-un simplu card de salariu sau printr-o creditare obținută direct în magazin, le permit clienților noștri să poată investi în tehnologie de ultimă generație, produse de calitate și cu o durată de viață îndelungată”, completează Ionut Cîrstea.

Cumpărături cu card de credit

Toate cele 154 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 111 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă sau cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverințe. De asemenea, Flanco este singurul retailer electro-IT din țară care oferă clienților săi opțiunea de a achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu, nu doar online, ci și în întreaga rețea fizică de magazine.

Un alt serviciu în premieră, introdus de Flanco în acest an, este Returul gratuit în 45 de zile, aceasta fiind cea mai extinsă perioadă de retur gratuit oferită de un retailer electro-IT din țară.

Magazinul Flanco din FunShop Park Timișoara, localizat lângă Kaufland Vidrighin, este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 09:00-21:00 și duminică în intervalul orar 09:00-18:00, la adresa centrului comercial – calea Stan Vidrighin, nr. 7.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 111 orașe ale României.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *