Flanco promovează noi membri în echipa de Senior Management

Flanco Retail anunță modificări în componența echipei de Senior Management a companiei, pe care o va extinde, începând cu luna mai a acestui an, cu încă doi membri.

FlancoAstfel, Cătălin Croitoru, în prezent Director achiziții, și Radu Bercea, Director canale digitale, se vor alătura consiliului director al companiei, format, în prezent, din Directorul general – Dragoș Sîrbu, Directorul financiar – Andreea Pîrvu, Directorul de marketing – Antonela Ciucașu, Directorul de resurse umane – Nicoleta Capătă și Directorul de retail – Mihai Barbu.

“Dezvoltarea profesională continuă și promovarea internă sunt factori motivatori importanți în echipa Flanco, cu beneficii atât pentru colegii noștri, cât și pentru companie, al cărei succes este direct legat de expertiza și experiența liderilor săi. Cătălin Croitoru și Radu Bercea conduc în prezent departamente importante în Flanco – Achiziții și Canale Digitale – cu rezultate foarte bune. Acestea, alături de expertiza în retail dobândită în cei 15, respectiv 17 ani de carieră, îi recomandă pentru noua calitate de membri ai echipei de Senior Management, cu rol activ în coordonarea strategică a companiei.”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

FlancoCătălin Croitoru și-a început cariera în Flanco în anul 2004, din poziția de Consultant de vânzări. De-a lungul anilor, a evoluat împreună cu compania și a fost promovat în poziții cu responsabilități manageriale: Director adjunct și apoi Director magazin, Manager regional vânzări, Manager divizie electrocasnice mari, ajungând, în prezent, la funcția de Director achiziții, pe care o ocupă din februarie 2017.

Datorită parcursului profesional bogat pe care l-a avut în cadrul companiei, Cătălin este foarte bine familiarizat cu întregul lanț prin care Flanco creează valoare – de la relația cu producătorii până la satisfacția clientului final. De-a lungul anilor a format și a gestionat echipe cu performanțe foarte bune”, spune Dragoș Sîrbu.

Cu o experiență de peste 17 ani în retail, Radu Bercea s-a alăturat echipei Flanco în 2011, ocupând diverse poziții de conducere: Manager produs divizie electronice, Manager divizie electronice, Manager categorie electronice & IT și Director canale digitale, dobândind, astfel, o prețioasă experiență omnichannel.

Despre Radu pot spune că este prin excelență om de echipă, o persoană cu adevărat pasionată de vânzări și de înțelegerea perspectivei clientului – obicei format încă de la începutul carierei, când a pornit la drum din poziția de consultant vânzări. Din septembrie 2017, de când ocupă funcția de Director canale digitale în cadrul Flanco, a contribuit substanțial, cu echipele pe care le-a coordonat, la dezvoltarea canalelor de vânzări online, care au înregistrat, în această perioadă, cea mai mare rată de creștere din istoria companiei”, adaugă CEO-ul Flanco.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 137 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 97 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco promovează noi membri în echipa de Senior Management
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.