Flanco este noul membru al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) anunță aderarea la organizație a FLANCO RETAIL S.A. – companie de retail specializată în electro-IT – și ajunge astfel la un total de 19 membri

Flanco„AMRCR continuă să își consolideze capacitatea de reprezentare în domeniul comerțului modern alimentar și nealimentar din România. Suntem foarte bucuroși că FLANCO devine partener în demersurile asociației de a crea un climat de business pozitiv, pe baza unei colaborări transparente cu instituțiile statului, atât în beneficiul consumatorilor, cât și al operatorilor economici”, a subliniat George Bădescu, Director Executiv AMRCR.

,,Ne-am alăturat AMRCR pentru că vrem să ne implicăm în consolidarea dialogului public și instituțional cu organismele decizionale din România. FLANCO este prezent de peste 25 de ani pe piața autohtonă, iar la momentul actual operează o rețea națională de peste 150 de magazine, cu un număr de aproximativ 1500 de angajați”, a declarat Dragoș Sîrbu – CEO FLANCO. 

AMRCR a fost înființată în anul 2003 și grupează următoarele 19 companii din retailul alimentar și nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi, Selgros.

Misiunea AMRCR este de a menține un parteneriat deschis și constructiv cu instituțiile statului și cu organizațiile profesionale, în acord cu nevoile consumatorilor și principiile pieței libere, pentru dezvoltarea unui climat comercial modern, echitabil și care vine în sprijinul economiei locale.

Din martie 2019, conducerea AMRCR este exercitată de un Consiliu Director format din  următorii membri: Alina Vlădoianu Teau (Mega Image), Aura Rădulescu (Cora România), Olguța Bendeac (Decathlon), Tiberiu Dănețiu (Auchan Retail România) și Valer Hancaș (Kaufland România).

AMRCR este membră a Confederației Patronale ,,Concordia” și a organizației ,,EuroCommerce“ – care reprezintă retailul modern la nivel comunitar. 

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco este noul membru al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.