Flanco deschide primul său magazin din Turda

Flanco a deschis astăzi primul său magazin din orașul Turda, în centrul comercial FunShop Park Turda, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 400 mp, o gamă de produse atent selecționată și oferte speciale cu ocazia deschiderii, noul magazin Flanco și-a întâmpinat primii clienți.

flanco

Ne continuăm strategia de dezvoltare trasată, aceea de a deschide magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, astfel încât criteriile de eficiență și de creștere sănătoasă să fie îndeplinite”“Amplasarea avantajoasă a centrului comercial FunShop Park, precum și mixul atractiv de magazine, care include și un important hypermarket – Kaufland – sunt indicatori pe care i-am avut în vedere., spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. 

Oferte la inaugurare

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 22-25 septembrie, inclusiv pentru aparate de încălzire, o categorie de produse aflată, în prezent, la mare căutare.

Unul dintre obiectivele noastre este acela de a aduce tehnologie de ultimă oră și o paletă extinsă de servicii inclusiv în orașele mai mici. Fiind primul magazin Flanco din Turda, ne bucurăm să putem pune la dispoziția viitorilor noștri clienți servicii avantajoase și unice pe piața electro-IT, precum posibilitatea de a cumpăra în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu ori de a returna gratuit produsele achiziționate, oricând într-un interval de 45 de zile. De asemenea, actualizăm permanent mixul de produse prezent la raft, astfel încât să răspundă cerințelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanță și de durabilitate”, completează Ionuț Cîrstea.

Toate cele 154 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 109 orașe ale țării, oferă clienților cea mai extinsă paletă de servicii de finanțare, retur gratuit timp de 45 de zile, precum și opțiunea de a rezerva un produs online, cu ridicare personală din magazin.

Magazinul Flanco din FunShop Park Turda este deschis de luni până duminica, în intervalul orar 09:00-21:00, la adresa – strada Univers nr. 21 (lângă magazinul Kaufland).

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 109 orașe ale României.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *