Flanco participă la programul guvernamental EURO 200 pentru susținerea școlii digitale

Flanco Retail a aderat la programul guvernamental EURO 200 și oferă, pe baza cuponului de la stat în valoare de 200 de euro, un laptop performant.

Flanco

Programul EURO 200 este dedicat elevilor din învățământul de stat, care provin din familii cu venituri lunare mai mici sau egale cu 250 de lei pe membru de familie, conform art. 2 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 269/2004 și în HG nr. 297/03.05.2018 pentru modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004). Guvernul va oferi un cupon în valoare de 200 de euro pentru achiziționarea de echipamente electronice care să susțină școala digitală.

Flanco Retail a aderat la acest proiect, prin intermediul campaniei Back to school. Campania își propune ca, oricine vine cu un cupon EURO 200 în magazinele Flanco, să primească un laptop performant ASUS, fără alte plăți suplimentare.

Trecem printr-o perioadă în care orice familie trebuie să aibă opțiunea de a-și ține copilul acasă, pe perioada anului școlar dacă este nevoie, cât este nevoie. Tehnologia a demonstrat deja, în ultimele șase luni, că este capabilă să susțină școala digitală în caz de necesitate, iar prin această ofertă, vrem să acordăm acces la o formă de învățământ online cât mai multor copii”, a spus Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Pentru a reuși să ofere un laptop care să satisfacă nevoile actuale ale unui elev, Flanco a redus cu 430 de lei laptopul ASUS. Inițial, acesta costa 1.399 de lei, iar în prezent costă 969 de lei, echivalentul a 200 de euro. Astfel, clientul nu trebuie să mai achite nimic în plus, însă, dacă acesta dorește un laptop mai performant, poate plăti o diferență.

Flanco are oferte speciale pentru derularea cursurilor școlare în regim digital și pentru familiile care nu beneficiază de un cupon EURO 200. Astfel tabletele și accesoriile din categoria „Back to school”, de pe site-ul flanco.ro, beneficiază de reduceri de până la 60%. În plus, toată gama de laptopuri poate fi achiziționată din magazinele Flanco în 24 de rate, fără dobândă.

Nu este prima noastră modalitate prin care încercăm să ajutăm elevii din România. Campaniile Back to school, back to community, programul „Nouă ne pasă”  sau „Școala Flanco”  sunt doar câteva dintre proiectele în care scopul nostru a fost să investim în elevi și să susținem dorința lor de a învăța. Astfel că, în această perioadă dificilă, în care școala online nu este accesibilă tuturor, ne menținem scopul și suntem în continuare alături de elevi și de familiile acestora”, adaugă Dragoș Sîrbu.

Oferta din cadrul campaniei Back to school este valabilă până la data de 12 octombrie 2020.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco participă la programul guvernamental EURO 200 pentru susținerea școlii digitale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.