Flanco susține și recompensează reciclarea electrocasnicelor vechi și a bateriilor

Flanco Retail continuă să sprijine și în acest an reciclarea corectă a electrocasnicelor vechi și a bateriilor uzate, prin campanii de informare, premii și reduceri oferite cumpărătorilor.

FlancoCampania “Privește partea pozitivă”, derulată în parteneriat cu Asociația Environ și Asociația SNRB, se va desfășura în toate cele 122 de magazine Flanco din țară, până la data de 31 decembrie 2018.

În fiecare zi crește accesul pe care îl avem la noi informații, studii și descoperiri, iar odată cu el și apetitul nostru pentru o viață mai sănătoasă, pentru un mediu mai curat. Dar, de cele mai multe ori, marile schimbări nu vin peste noapte, ci pornesc de la fiecare dintre noi, de la pașii mici pe care îi putem face în viața de zi cu zi – spre exemplu, să reciclăm bateriile uzate în loc să le aruncăm în același loc cu gunoiul menajer sau să ne debarasăm corect de electrocasnicele vechi, odată ce nu le mai putem utiliza.”, spune Antonela Ciucașu, Director de Marketing la Flanco Retail. 

Sub sloganul #ReciclămÎmpreună, Flanco își încurajează clienții să protejeze mediul înconjurător, prin gestionarea corectă a deșeurilor de electrocasnice și a bateriilor uzate. Totodată, îi răsplătește pe loc cu premii sau reduceri pe toți cei care se implică activ în îndeplinirea acestui obiectiv.

Astfel, clienții care vor să își schimbe un produs electrocasnic de dimensiuni mari, precum un aragaz, un aparat frigorific sau o mașină de spălat, cu unul nou, îl pot aduce pe cel vechi în oricare dintre cele 122 de magazine Flanco din țară și vor primi pe loc o reducere de 100 de lei, pentru achiziția unei mașini de spălat sau a unui aparat frigorific din ofertă.

Pe cei care vor să recicleze bateriile uzate, Flanco și Asociația SNRB îi așteaptă cu premii speciale. Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate în plicurile speciale de colectare din toate magazinele rețelei, Flanco oferă pe loc patru baterii noi, două tip R3 (AAA) și două tip R6 (AA).

Pe lângă predarea propriu-zisă a bateriilor, dorim să îi încurajăm pe toți cei care ne calcă pragul să fie mereu interesați și informați cu privire la ce pot face pentru a trăi o viață mai sănătoasă, într-un mediu mai curat. Astfel, cei care știu să răspundă corect la întrebări despre colectarea selectivă, pot câștiga și alte premii, precum ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu”, completează reprezentantul Flanco.

Marele premiu constă într-o vacanță pentru două persoane, într-o destinație eco, ideală pentru “reîncărcarea bateriilor”. Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți, la finalul campaniei. Cei care doresc să participe la tombolă, trebuie să înregistreze codul de bare de pe plicurile de baterii, pe site-ul colecteazabaterii.ro.

Ne bucurăm să continuăm acest proiect de tradiție, pe care îl derulăm în magazinele Flanco încă din 2014 și în cadrul căruia am reușit să colectăm circa 20 de tone de baterii uzate, care înseamnă aproximativ 870.000 de baterii. <<Privește Partea Pozitivă>> este mai mult decât o campanie promoțională, este, în primul rând, un program de educație ecologică prin care ne-am propus să informăm publicul cu privire la efectele deosebit de periculoase ale acestui tip de deșeuri, la necesitatea reciclării lor și la soluțiile pe care fiecare dintre noi le avem la dispoziție”, declară reprezentanții Asociației SNRB.  

Programul se axează pe colectarea bateriilor pentru electronice și electrocasnice, așa că bateriile plumb-acid și cele cu greutăți mai mari de 3 kg nu fac obiectul campaniei și nu vor fi colectate.

Flanco

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 122 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 88 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco susține și recompensează reciclarea electrocasnicelor vechi și a bateriilor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.