Flanco Retail are vânzări mai mari cu 20% în primele 4 luni ale 2015

Flanco Retail a înregistrat în primele patru luni ale anului o creștere a vânzărilor de 20%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la nivelul de 235 de milioane de lei.

flanco-4

Principalele motoare de creștere ale Flanco Retail în primele patru luni ale anului au fost televizoarele și electrocasnicele mici, cu creșteri de peste 30%. De asemenea, vânzarea de telefoane inteligente și laptopuri a avut o evoluție mult peste așteptări.

Rezultatele financiare foarte bune de la începutul acestui an ne confirmă păstrarea direcției ascendente din 2014, aceea de creștere profitabilă și sănătoasă a companiei și de consolidare a cotei de piață”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”Creditul de consum, pe care Flanco îl oferă direct în magazine, prin partenerii financiari, își continuă evoluția pozitivă, fiind unul dintre factorii care au susținut creșterea pieței. Astfel, 25% din vânzările totale au fost în rate în magazine. Vânzarea pe Flanco.ro s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut.”

După ce, în martie, Flanco a deschis cel de-al treilea magazin din Brașov, în cadrul Centrului Comercial Coresi, în această lună, pe 14 mai, compania va deschide magazinul cu numarul 90,  în București, situat în centrul comercial Mega Mall.

Noul magazin Flanco ocupă o suprafață de 1300 mp și va avea 30 de angajați. Flanco își așteaptă clienții cu un nou concept de magazin. Acesta va avea o zonă de relaxare și una de gaming (dedicată în special împătimiților de jocuri), produse de ultimă generație, precum și spații alocate celor mai puternice branduri din industria electro-IT.

Clienții vor avea parte de o experiență de cumpărare inedită, în același spațiu vor fi organizate evenimente de cooking, hair-stayling și demonstrații interactive cu cele mai noi tehnologii.

În primele patru luni, am investit aproximativ 3 milioane de lei în dezvoltarea companiei și a oamenilor noștri, iar planul nostru este să ajungem la un nivel de 8 milioane de lei investiți de-a lungul întregului an 2015”, adaugă Dragoș Sîrbu.

Flanco a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 150 milioane de euro, în condițiile obținerii unui profit net cu peste 61% mai mare decât în 2013.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *