Flanco Retail a inaugurat magazinul cu numărul 160, în complexul Mall Sepsi Value Center din Sf Gheorghe

Flanco Retail – cel mai eficient retailer electro IT – deschide pe data de 18 martie un magazin nou de 400mp în complexul Mall Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe.

flanco

Flanco Retail își continuă strategia de extindere în mall-uri începută la finalul anului trecut, prin lansarea unui magazin într-un nou centru comercial din țară, Mall Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe. Cu deschiderea din Sepsi Value Centre, retailer-ul ajunge la două magazine în Sfântu Gheorghe, primul fiind în Complexul Comercial Sugas, și la o rețea națională de 160 de magazine.

„Continuăm planul de dezvoltare în mall-urile și centrele comerciale cu potențial, iar deschiderea din Sfântu Gheorghe reprezintă o validare a faptului că această strategie funcționează, având în vedere ca este al doilea magazin deschis într-un centru comercial de dimensiuni mari din Sfântu Gheorghe, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Pe lângă promoțiile de deschidere, Flanco vine în întâmpinarea clienților cu o gamă extinsă de produse, dar și cu o paletă variată de instrumente de plată în rate. De exemplu, clienții pot achiziționa orice produse doresc cu până la 40 de rate fără dobândă, cu ajutorul cardurilor de credit. De asemenea, vor putea beneficia și de 15 rate fără dobândă, pe loc, în magazin, fără adeverință de salariat.

Noul magazin reflectă și noua poziționare de brand – la Flanco îți permiți ce e mai bun – prin intermediul gamei de produse atent selecționate, care include cele mai bine vândute produse din piață, conform studiilor GFK și mărcile cele mai apreciate de clienți. De asemenea, în magazin și pe site avem disponibile servicii financiare avantajoase și ușor de accesat, așa încât clienții care își doresc un anume produs și-l pot și permite”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

În magazinul Flanco din Sepsi Value Centre, clienții vor putea accesa și toate serviciile specifice Flanco, precum: garanția extinsă, pentru a fi siguri că indiferent de ce se poate întâmpla cu produsul, acesta poate fi reparat sau înlocuit într-un timp relativ scurt și fără alte costuri; asigurarea produselor împotriva furtului sau a accidentelor; posibilitatea de a comanda online și de a ridica produsul direct din magazin, dar și verificarea produsului achiziționat, fără costuri suplimentare.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 482 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco Retail a inaugurat magazinul cu numărul 160, în complexul Mall Sepsi Value Center din Sf Gheorghe
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.