Flanco oferă serviciul de asigurare pentru dispozitive mobile, adresat inclusiv persoanelor juridice

Clienții Flanco beneficiază de repararea sau înlocuirea telefonului mobil, laptopului sau tabletei dacă au încheiat o asigurare la achiziționarea oricărui produs din aceste categorii.

FlancoServiciul este oferit în parteneriat cu compania UNIQA Asigurări, prin Marsh Broker de Asigurare–Reasigurare, și poate fi achiziționat pentru orice telefon, tabletă sau laptop din oferta Flanco. Polițele de asigurare se pot încheia pe loc în rețeaua de magazine Flanco din întreaga țară, în momentul achiziției produsului, pentru o durată de 12 sau 24 de luni.

În ultimii ani, am observat tendința clară a clienților noștri de a se orienta către produse de ultimă generație și cu specificații de top, capabile să le facă viața mai ușoară și mai frumoasă, chiar dacă acestea presupun o investiție mai ridicată. Vorbim despre toate categoriile de produse, dar tendința este vizibilă mai ales în cazul smartphone-urilor, laptopurilor și tabletelor. Cum investițiile ridicate presupun și un risc pe măsură, am decis să răspundem așteptărilor clienților noștri printr-un serviciu de asigurare dedicat.”, spune Cătălin Croitoru, Director de Achiziții Flanco Retail.

Asigurarea disponibilă în magazinele Flanco acoperă două dintre cele mai frecvente riscuri: deteriorarea accidentală, caz în care asiguratorul fie repară, fie înlocuiește produsul cu unul nou, și furtul în împrejurări grave – fie că este vorba despre efracție sau despre deposedare prin amenințări sau violență, caz în care aparatul este înlocuit. În ambele situații, sunt înlocuite și accesoriile furnizate împreună cu produsul achiziționat. Asigurarea este valabilă inclusiv dacă incidentele s-au produs în afara teritoriului României, oriunde în lume, în termen de 30 de zile consecutive din momentul părăsirii țării.

Ne dorim să dezvoltăm produse care să răspundă nevoilor reale pe care le identificăm în rândul potențialilor clienți. Parteneriatul cu Flanco corespunde orientării noastre strategice, oferind posibilitatea clienților să își protejeze telefonul mobil, laptopul sau tableta împotriva daunelor accidentale sau furtului prin încheierea unei asigurări, aceste dispozitive fiind deseori predispuse unor astfel de riscuri. De asemenea, ne-am bucurat să vedem că am acoperit o nevoie stringentă a clienților, fapt confirmat de succesul ofertei noastre: peste 6.500 de asigurări vândute în primele 6 luni de la lansare”, a declarat Nadia Pietreanu, Direcția Marketing și Strategie Dezvoltare Vânzări, UNIQA Asigurări.

O altă noutate adusă de Flanco și UNIQA Asigurări o reprezintă disponibilitatea serviciului inclusiv pentru persoane juridice.

Am implementat serviciul de asigurare în luna februarie, iar după o perioadă de testare, am ales să îl extindem către întreg portofoliul de clienți. Telefoanele, laptopurile și tabletele sunt astăzi instrumente de lucru esențiale și reprezintă o resursă importantă pentru orice business. Astfel, am luat decizia de a oferi posibilitatea încheierii unei polițe de asigurare inclusiv companiilor care achiziționează echipament electro-IT pentru angajați”, declară Cătălin Croitoru.

Flanco

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.400 de angajați, compania deţine o rețea de 128 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 91 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco oferă serviciul de asigurare pentru dispozitive mobile, adresat inclusiv persoanelor juridice
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.