Flanco a înregistrat vânzări de 200 milioane de lei de Black Friday

Flanco Retail a înregistrat vânzări în valoare de 200 milioane de lei în cea de-a 7-a ediție de Black Friday, cu 30% mai mult față de anul precedent, când cel mai așteptat eveniment de shopping s-a întins pe o durată de timp similară.

FlancoAnul acesta, campania s-a desfășurat între 27 octombrie și 19 noiembrie, în toate magazinele din țară și pe flanco.ro, pentru a oferi clienților timp suficient să-și aleagă produsele dorite si să fie siguri că le vor fi livrate la timp.

Pentru că și anul acesta am extins campania de Black Friday la 3 săptămâni, consultanții noștri specializați au reușit să facă față cu succes traficului ridicat din magazine, de pe tot parcursul lunii noiembrie, și să le acorde tuturor clienților care ne-au călcat pragul timpul, atenția și informațiile necesare.  altă categorie de cumpărători a fost aceea a clienților deja informați, care au știut exact ce își doresc și au ales să își achiziționeze produsele din confortul propriei case. Așa cum ne așteptam, tendința ascendentă a cumpărăturilor făcute online s-a menținut, iar vânzările pe flanco.ro au crescut cu 35% față de anul trecut.”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Numărul de produse vândute de retailer în cadrul campaniei de Black Friday a ajuns la 480.000, în topul preferințelor clienților aflându-se electrocasnicele mari (peste 60.000 de unități vândute), electrocasnicele de bucătărie (peste 50.000), televizoarele (peste 40.000), produsele de îngrijire personală (peste 35.000) și smartphone-urile (peste 30.000).

Numeroși clienți au profitat de ofertele de creditare puse la dispoziție de retailer împreună cu partenerii de finanțare. Cumpărăturile în rate au reprezentat 21% din totalul vânzărilor, acestea fiind completate de cele achitate cu cardul de credit, într-o pondere de 18%.

Deși am organizat o campanie de Black Friday extinsă, în weekendul de vârf, adică între 17 și 19 noiembrie, am concentrat resurse importante. În primul rând, am imbogățit semnificativ oferta de produse aflate la reducere și, în același timp, am realimentat periodic stocurile puse la dispoziția clienților. Am optimizat platforma online astfel încât să răspundă cu succes traficului ridicat, iar vizitatorii noștri să se bucure de o experiență de shopping rapidă și fluidă.”, spune Dragoș Sîrbu. 

Pentru livrarea comenzilor, retailerul colaborează cu mai multe firme de curierat din țară.

Perioada următoare este, pentru noi, la fel de importantă precum evenimentul în sine. Lucrăm susținut, alături de partenerii noștri, pentru a respecta termenele de livrare menționate în informarea transmisă fiecărui client.”, precizează CEO-ul Flanco.

Flanco

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 124 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 85 de orașe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco a înregistrat vânzări de 200 milioane de lei de Black Friday
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.