FlorideLux lansează Bouqs2Go, vitrina frigorifică cu flori

FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează noul concept Bouqs2Go, o vitrină frigorifică cu flori care poate fi amplasată în locații precum magazine, benzinării, cofetării sau chiar spălătorii.

FlorideLuxVitrina poate conține până la 12 buchete de flori, prețul acestora pornește de la 39 de lei și este special realizată pentru păstrarea, afișarea și vânzarea florilor. Temperatura acesteia este controlată, astfel încât, florile să reziste cel puțin șapte zile, fără a fi nevoie de intervenție sau întreținere.

Noul concept a fost gândit pentru zona de retail, iar locațiile care se pretează acestui proiect sunt cele care pot derula vânzarea prin intermediul caselor de marcat fiscale, precum hipermarketurile, supermarketurile, magazinele de cartier, benzinăriile, spălătoriile, hotelurile, barurile sau cofetăriile.

Credem că, prin intermediul acestui proiect, șansele comerciantului de a-și crește profitul afacerii vor evolua considerabil, întrucât comerțul cu florile a ajuns la o valoare de piață de 200 milioane de euro, iar pronosticurile rămân optimiste. Pentru că ne dorim ca implementarea conceptului să fie cât mai simplă, ne vom ocupa în totalitate de aspectele logistice pe care le presupune. Atribuțiile ce îi revin clientului vor fi asigurarea unui spațiu pentru vitrină în locație și costul energiei electrice”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Potrivit reprezentantului florăriei, începând cu data de 4 aprilie, compania a demarat proiecte pilot în două benzinării din București în zona Bdului Aerogarii şi pe Bd. Corneliu Coposu, dar și cu un lanț important de retail, pe zona București-Ilfov.

Deși a trecut aproximativ o lună de la demararea proiectelor pilot, rezultatele sunt promițătoare. Acest lucru ne confirmă încă o dată faptul că florile continuă să fie în topul preferințelor românilor în materie de cadouri”, adaugă Marius Dosinescu.

Din valoarea încasată pentru fiecare buchet de flori, comerciantul va primi inițial un procent de 15%, ponderea urmând a fi negociată după 12 luni. Achitarea către FlorideLux a volumului de aranjamente vândute de către partener se va realiza, opţional, la o săptămână sau o lună distanţă de la încasare.

Prețul buchetelor pornește de la 39 de lei şi diferă în funcție de dimensiune, respectiv florile pe care le conține. Toate aranjamentele au atașate cărți de instrucțiuni și un pliculeț de hrană florală. În ceea ce privește aprovizionarea și asigurarea bunei funcționări a vitrinei, acestea vor fi asigurate de către FlorideLux pe întreaga durată a contractului.

Având în vedere că noul concept dispune de un centru de monitorizare, vitrina va fi urmărită și aprovizionată în permanență de către noi. Astfel, comerciantul nu va fi nevoit să ne anunțe când are nevoie de flori, FlorideLux ocupându-se în totalitate de aceste aspecte”, încheie reprezentantul companiei.

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 14 ani de zile în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro – magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro – magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România; alte magazine online din portofoliu: www.deluxeflowershop.com  și www.xclusive.ro.

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în:

  • București: Bd. Iuliu Maniu 7 – atelier de lucru și depozit en gros
  • București: Calea Moșilor 209 – florărie magazin
  • Brașov: str. Zizinului nr.3 – florărie magazin
  • Cluj-Napoca: Bd. 21 decembrie 1989 nr.19 – florărie magazin

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *