iSTYLE își deschide primul magazin în Sibiu

iSTYLE Retail România, cel mai important retailer specializat Apple din România, a deschis în centrul comercial Promenada Sibiu cel de-al 13-lea magazin al rețelei din România – și al 50-lea din Europa Centrală și de Est – consolidându-și poziția de lider regional al comercializării și promovării ecosistemului Apple în magazine fizice dedicate. Sibiul devine astfel cel mai nou reper de pe harta locațiilor iSTYLE unde clienții pot interacționa nemijlocit cu produsele Apple și serviciile conexe, pe lângă București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov.

istyle

Noul magazin iSTYLE din Promenada Sibiu, proiectat și amenajat la standardele Apple, pune la dispoziția publicului o suprafață de peste 55 de metri pătrați de prezentare și comercializare high-tech, deservit de o echipă formată din specialiști certificați, gata să acorde asistență individuală fiecărui vizitator. iSTYLE Sibiu oferă combinația tradițională de produse Apple, accesorii de cea mai bună calitate și servicii destinate clienților, care a devenit emblema brandului.

Sibiu este un oraș aflat nu numai în centrul țării, dar și în inima fiecărui iubitor de cultură și civilizație – de frumos, în general,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România, Bulgaria și Adria.

Suntem încântați că, în pofida situației epidemiologice defavorabile, reușim să le oferim și sibienilor un loc foarte plăcut și ușor accesibil unde să descopere sau să aprofundeze în deplină siguranță ecosistemul Apple. «Experții Apple abia așteaptă să te întâlnească», titlul de pe panourile noastre publicitare din oraș, este mai mult decât un simplu slogan de marketing, reprezintă ceea ce simțim. Mai mult, planurile companiei pentru 2021 nu se opresc aici, până la finalul anului fiind planificată încă o deschidere de magazin,a mai precizat Valeriu Ion.

istyle

Oferte speciale la deschiderea magazinului

Deschiderea celui de-al 13-lea magazin iSTYLE a fost cu noroc pentru primii vizitatori, care au profitat de oferte speciale de preț la o selecție de produse și s-au bucurat de alte surprize și cadouri. Printre produsele Apple pe care care le-au putut testa se numără modelele de iPad recent lansate la nivel global, inclusiv iPad mini generația a 6-a, o minune tehnică oferind performanțe senzaționale într-un design extrem de compact și atractiv, și iPad generația a 9-a, un dispozitiv robust, polivalent, la un preț extrem de accesibil. În plus, clienții au putut plasa precomenzi pentru mult așteptatele modele de iPhone 13 și iPhone 13 Pro.

Printre serviciile oferite exclusiv de iSTYLE care pot fi accesate de consumatori și companii în noul magazin menționăm pachetul iSTYLE Comfort pentru laptopurile Mac, care include extinderea garanției comerciale a produsului cu 1 sau 2 ani, laptop de schimb gratuit pe o eventuală perioadă petrecută în service, un voucher de 130 de lei pentru achiziționarea de accesorii, o sesiune dedicată unu la unu cu un consultant și asistență pentru localizarea Mac-ului în cazul pierderii sau furtului acestuia, de la numai 399 de lei.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, iSTYLE oferă opțiuni flexibile de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, precum și un program de trade-in, care permite schimbul rapid și avantajos al dispozitivului actuale cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective. În plus, magazinul iSTYLE din Promenada Sibiu va prelua de la clienți produsele care necesită verificări sau intervenții de service, care vor fi efectuate în centrul iSTYLE – Apple Authorized Service Provider din București.

iSTYLE Retail România

Odată cu deschiderea noului magazin din Promenada Sibiu, iSTYLE gestionează 13 locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează peste 1.600 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » iSTYLE își deschide primul magazin în Sibiu
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.