Un nou magazin Altex modernizat, ȋn Cluj Napoca

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor și a finalizat reamenajarea magazinului din Complexul Aushopping Iris, Cluj Napoca, deschis ȋn 2007.  Din 7 aprilie, clienții retailer-ului sunt așteptați ȋntr-o atmosferă festivă, pentru a se bucura atât de noile facilități ale magazinului, cât și de ofertele speciale.

altexMagazinul se află ȋn incinta Complexului Aushopping Iris, din Cluj-Napoca (Bdul. Muncii, Nr. 1-15), și are o suprafață de peste 1.000 mp. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Media Galaxy Vivo Cluj și Altex Iulius Mall.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, au fost introduse etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor.

Joi, 7 aprilie, grupul de dans Barbarossa va fi responsabil cu distracția și vor oferi clienților un show live, cu muzică, dans și multă voie bună.

Magazinul va fi deschis zilnic, ȋntre 9:00 și 21:00, iar pe 7 aprilie, va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Weekend prelungit, cu oferte speciale

Locuitorii municipiului Cluj Napoca vor avea parte de reduceri de până la 40% pentru echipamente electronice, electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:

–         Espressor automat DeLonghi cu 993,93 lei (reducere 29%);

–         Smartphone Galaxy S21 cu 2309,92 lei (reducere 23%);

–         Plită cu gaz BEKO cu 499,90 lei;

–         Cuptor electric BEKO cu 999,90 lei.

Primele 200 de persoane care cumpără din magazin de minim 150 de lei primesc cadou o umbrelă personalizată. Ȋn plus, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau un aspirator vertical.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Un nou magazin Altex modernizat, ȋn Cluj Napoca
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.