Magazinul Altex din Alexandria a fost modernizat și optimizat energetic

Altex România, liderul pieței de electro-IT, continuă strategia de modernizare a magazinelor și anunță finalizarea procesului de reamenajare a magazinului din Alexandria, cu o investiție de peste 1 milion de euro. Magazinul se redeschide joi, 13 iulie, iar clienții sunt așteptați să se bucure de o nouă experiență de cumpărături și de ofertele dedicate din perioada 13 – 19 iulie.

altex

Începând cu ora 8:00, locuitorii din Alexandria și din împrejurimi vor avea parte de o  experiență de shopping îmbunătățită, un stoc mai mare de produse și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Cei prezenți în ziua redeschiderii se pot bucura de activități precum face painting, modelare cu baloane, păpuși gigant și divertisment muzical oferit de Ansamblul Junii Gugulani, care vor întreține atmosfera de sărbătoare. Magazinul Altex Alexandria a fost deschis în 2010, se află pe Str. București, nr. 166, lângă Complexul Comercial Kaufland și are o suprafață comercială de aproximativ 950 mp.

Reamenajarea magazinului din Alexandria reflectă angajamentul nostru în ceea ce privește dezvoltarea companiei, prin care avem în vedere nu doar extinderea rețelei, dar și modernizarea unităților existente pentru a aduce toate magazinele la un standard modern și a oferi o experiență de shopping plăcută, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Strategia de tehnologizare și eficientizare energetică

Modernizările locațiilor Altex fac parte din strategia companiei de tehnologizare și eficientizare energetică a magazinelor. În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență de cumpărături mult mai bună.  De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Magazinul Altex Alexandria va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 21:00, iar duminica magazinul va funcționa în intervalul 09:00-18:00.

 ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *