Compania Marelvi preia divizia de aparate frigorifice Liebherr de uz comercial

Începând cu 1 iulie 2016, compania Marelvi a preluat divizia comercială a producătorului de aparate frigorifice Liebherr, devenind astfel singurul importator și distribuitor de aparatură frigorifică Liebherr din România.

Liebherr Showroom-Tehnologia BioFreshÎncă din 2008, compania importă și distribuie aparate frigorifice Liebherr de uz casnic pe piaţa românească, aducând în casele românilor calitatea celor mai avansate tehnologii în materie de răcire alimentară. În prezent, Liebherr și-a consolidat cota de piață în domeniul produselor frigorifice premium și a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din România.

Începând cu luna iulie a acestui an, Marelvi își completează oferta comercială Liebherr și cu portofoliul de aparate frigorifice profesionale, care include o gamă largă de produse din industria hotelieră și catering, retail alimentar, brutării și patiserii, laboratoare de cercetare, industria băuturilor, alimente congelate și înghețată.

”Parteneriatul stabil pe care-l avem cu Liebherr încă din 2008 ne-a confirmat că succesul nu poate veni decât din colaborările între profesioniști. Acest lucru ne-a determinat să ducem această colaborare la un alt nivel,  prin preluarea diviziei comerciale. În contextul extinderii acestui parteneriat, putem acum veni și în întâmpinarea micilor și marilor afaceri din industria alimentară, hotelieră, de cercetare  și farmaceutică din România, furnizându-le produse și tehnică frigorifică profesională de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate.”, a declarat Dumitru Mihalescul, proprietarul Marelvi.

Aparatele frigorifice pentru uz comercial Liebherr se evidențiază printr-o operare facilă și în deplină siguranță, calitate premium a componentelor utilizate, tehnologie inovatoare cu sisteme de răcire profesionale și eficiente şi un design atractiv și robust.

Liebherr oferă acum și în România o gamă largă de produse din industria hotelieră și catering, retail alimentar, brutării și patiserii, laboratoare de cercetare, industria băuturiilor, alimente congelate și înghețată. Echipamentele sunt concepute pentru a fi integrate într-un concept HACCP şi îndeplinesc cerințele unui plan de igienă alimentară optim. Ca și în cazul aparatelor de uz casnic, echipamentele comerciale se remarcă prin consumul de energie foarte redus şi o eficienţă maximă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *