Media Galaxy revine cu Black Friday de vară

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, își suprinde clienții cu numeroase oferte în cadrul campaniei Black Friday de vară. Astfel, în perioada 11 – 17 august, retailerul aduce reduceri de până la 80% la toate categoriile de produse. Promoția este valabilă atât în rețeaua de magazine, cât și pe www.mediagalaxy.ro.

Media GalaxyPe perioada celor șapte zile, clienții se pot bucura de prețuri promoționale, online și offline, la o gamă de sute de articole. Oferta include discounturi la toate categoriile de produse:

  • Reduceri de până la 75% la categoria Laptopuri, Componente și Periferice
  • Reduceri de până la 90% la categoria Telefoane, Tablete și Accesorii
  • Reduceri de până la 70% la categoria Televizoare, Audio și Video
  • Reduceri de până la 54% la categoria Electrocasnice Mari
  • Reduceri de până la 80% la categoria Electrocasnice Mici
  • Reduceri de până la 80% la categoria Gaming, Jucării și Filme
  • Reduceri de până la 55% la categoria Casa, Auto și Bricolaj

Prin reducerile aplicate în fiecare segment de produse, Media Galaxy dorește să asigure accesul la tehnologii care creeză noi experiențe. Spre exemplu, așa cum au relevat specialiștii care au participat la evenimentele din cadrul platformei Open Innovation Hub, în segmentul TV, consumatorii caută tehnologii prin care se pot bucura în intimitatea locuinței de o experiență de vizionare care să concureze cu experiența cinematică.  Media Galaxy răspunde acestor nevoi prin facilitarea accesibilității la soluții care oferă sunet și imagine de calitate, în cadrul campaniei Black Friday de vară fiind disponibile numeroase modele de televizoare și tehnologii conexe moderne la prețuri speciale.

Totodată, în zona gastronomică, se observă un trend în rândul tinerilor privind transpunerea experienței culinare dinspre oraș spre bucătăria de acasă, gătitul devenind o modă. Mai mult, consumatorii adoptă tot mai mult o atitudine sustenabilă și se orientează către aparate cu eficiență energetică, care au o durată mai mare de viată. În cadrul promoției, este disponibilă o gamă extinsă de electrocasnice de bucătărie cu consum redus, precum blendere, roboți de bucătărie, plite cu sisteme speciale sau mașini de tocat, astel încât fiecare pasionat de gastronomie își poate îmbogăți bucătăria cu gadget-urile dorite.

În cadrul campaniei, Media Galaxy oferă o experiență omnichannel prin posibilități multiple de achiziționare. Astfel, retailer-ul electro-IT susține această abordare prin rețeaua extinsă de magazine de dimensiuni mari, unde clienții au parte de consiliere din partea specialiștilor și pot testa produsele dorite, dar și cu o gamă extinsă disponibilă în magazinul online, unde cumpărătorii au posibilitatea să vizualizeze detaliile tehnice sau să compare diferite produse pe care le pot achiziționa de pe platforma de vânzări online sau din magazine.

În plus, Media Galaxy aduce pe perioada campaniei noul serviciu Credit INSTANT. Astfel, clienții pot solicita un credit pentru produsele dorite și vor primi răspuns în maxim 2 ore sau vor primi un voucher de reducere în valoare de 200 de lei.

Totodată, clienții pot opta pentru cumpărături în 18 rate fără dobândă prin cardul de credit Unicreditcard sau 36 de rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *