Media Galaxy continuă tradiția cu cel mai mare Black Friday Ever

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, continuă inițiativa lansată anul trecut și organizează Cel Mai Mare Black Friday Ever.

Astfel, anul acesta, retailerul își propune să își depășească propriul record prin derularea campaniei de Black Friday pe parcursul a 35 de zile, în perioada 20 octombrie – 23 noiembrie.

Media Galaxy

„Campania de anul trecut a fost foarte bine primită de clienții noștri, cărora am putut să le oferim o experiență cu adevărat completă și plăcută de reduceri semnificate. Am scos din ecuație așteptatul dinainte de Black Friday, trezitul cu noaptea în cap, statul la coadă și bătaia pe produse sau lipsa stocurilor. Considerăm că Black Friday este o oportunitate excelentă prin care să le propunem clienților mai mult decât prețuri foarte bune la mii de articole, asigurându-le timp suficient pentru a cântări deciziile de achiziție, dar și serviciile necesare pentru realizarea unei achiziții complete (soluții de finanțare; rezervare online – cumpărare offline; asistență 24/7 prin call center etc). Avem stocuri și ne-am pregătit temeinic pentru a ne asigura că toate comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp și că oamenii nu vor fi nevoiți să se înghesuie în magazine pentru a cumpăra produsele dorite. Pe primul plan pentru noi este satisfacția cumpărătorului., spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

Pregătirea campaniei de Black Friday a început cu șase luni în urmă și a însemnat investiții în optimizarea website-ului în ceea ce privește infrastructura hardware și optimizarea timpului de încărcare a paginilor, optimizarea proceselor de achiziție și livrare la domicliu și asigurarea unui stoc de minim 500 de produse pe toate reperele importante din acțiunea Cel Mai Mare Black Friday Ever.

Pentru a asigura cumpărătorilor noi reduceri săptămânale, campania este împărțită în mai multe runde de promoții, de câte o săptămână fiecare. Ofertele vor fi dezvăluite treptat în fiecare rundă și vor culmina cu runda finală în săptămâna 17-23 noiembrie.

În prima etapă, desfășurată între 20 și 27 octombrie, clienții se pot bucura de reduceri substanțiale la peste 1.000 de produse din toate categoriile:

  • Până la 80% la comunicații
  • Până la 40% la televizoare
  • Până la 40% la electrocasnice mari
  • Până la 60% la electrocasnice mici
  • Până la 60% la entertainment

Media Galaxy anticipează că volumul vânzărilor anul acesta va depăși recordul de anul trecut, când lanțul de retail Media Galaxy și Altex a avut vânzări cumulate în valoare de 80 de milioane de euro, atât online cât și offline. În ceea ce privește segmentele de produse, cele mai mari vânzări sunt așteptate în categoriile Entertainment, Brown Goods, Electronice și Electrocasnice Mici.

În cadrul campaniei, Media Galaxy oferă posibilități multiple de achiziționare, asigurând o experiență omnichannel. Retailer-ul electro-IT susține această abordare prin rețeaua extinsă de magazine de dimensiuni mari, unde clienții au parte de consiliere din partea specialiștilor și pot testa produsele dorite, dar și cu o gamă extinsă disponibilă în magazinul online, unde cumpărătorii au posibilitatea să vizualizeze detaliile tehnice sau să compare diferite produse pe care le pot achiziționa apoi fie de pe platforma de vânzări online, fie din magazine.

De asemenea, Media Galaxy pune la dispoziție programe de rate fără dobândă valabile pentru achiziții online pe www.mediagalaxy.ro, în cadrul promoției. Prin Card Avantaj, clienții noi pot achiziționa produse în 12 rate fără dobândă și primesc un voucher cadou în valoare de 200 de lei. În plus, începând din 24 octombrie, Media Galaxy pune la dispoziție oferta de finanțare „Cumperi acum în rate și plătești la anul” și alte oferte de finanțare ce urmează să fie anunțate.

Mai multe detalii despre campania Cel Mai Mare Black Friday Ever sunt disponibile aici

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă  asiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalţi. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 482 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Media Galaxy continuă tradiția cu cel mai mare Black Friday Ever

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.