Media Galaxy lansează Cel Mai Mare Black Friday Ever

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, stabilește noi recorduri lansând Cel Mai Mare Black Friday Ever.

03Anul acesta, retailerul va derula Black Friday pe parcursul a 32 de zile, în perioada 30 octombrie – 30 noiembrie. Desfășurarea celei mai așteptate promoții pe o perioadă atât de extinsă reprezintă o premieră și aduce clienților mai multe produse la ofertă și stocuri mai consistente.

Idei noi pentru casa ta: Săptămâna electrocasnicelor

Media Galaxy este un lider prin inovație. Venim constant cu noi abordări care să răspundă mai bine nevoilor clienților noștri, în timp real, atât online, cât și offline. Anul acesta, dorim să le oferim o experiență completă, dar și plăcută, de Black Friday – fără cozi, fără „lupte” pentru produsul dorit, fără frustrări.

Le punem clientilor la dispoziție, timp de 32 de zile, reduceri substanțiale la mult mai multe produse și într-un stoc mult mai mare decât sunt obișnuiți, de sute sau mii de articole. În acest fel, aceștia pot să aleagă în liniște ceea ce doresc. Vrem ca recordul <Cel Mai Mare Black Friday Ever> să însemne pentru clienții noștri <Cea Mai Bună Experiență Ever>.„, spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

În cadrul campaniei, promoțiile sunt împărțite în patru runde de câte o săptămână, astfel încât cumpărătorii au parte de noi reduceri săptămânal.

În prima etapă, desfășurată din 30 octombrie (începând cu ora 08:00 pe platforma de vânzări online și conform programului în magazine) până în 5 noiembrie, clienții se pot bucura de prețuri promoționale la o gamă de peste 170 de articole. Oferta include reduceri substanțiale pe toate categoriile de produse:

  • Discounturi între 18% – 45% la produsele din categoria Electronice: televizoare LED Full HD, camere foto, boxe portabile, căști etc.

Ofertă record: SMART TV LED SAMSUNG CURBAT FULL HD DIAGONALA 121CM la 2999 lei

  • Discounturi între 30% – 50% la Electrocasnicele Mici: stații de călcat, fiare de călcat, aspiratoare, storcătoare de fructe și legume etc.

Ofertă recoord:  STAȚIE DE CALCAT TEFAL EASY PRESSING la 482.93 lei

  • Discounturi între 22% – 33% la Electrocasnicele Mari: electrocasnice incorporabile, frigidere etc.

Ofertă record: CUPTOR INCORPORABIL WHIRLPOOL AKZM 6550/IXL, ELECTRIC, 73L, 2600W, INOX LA 1799.9 LEI

  • Discounturi între 16% – 45% la produsele din categoria Comunicații: tablete, dispozitive smartphone, carduri de memorie, cabluri de date USB etc.

Ofertă record: SMARTPHONE SAMSUNG S4 I9515 VALUE ED BLACK 5″ la 1199.9 lei

  • Discounturi între 12% – 65% la produsele din categoria IT: tablete, laptopuri, imprimante, multifuncționale, desktopuri, boxe, camere web, HDD-uri etc.

Ofertă record: LAPTOP HP 15 I5-5200U 4GB 1TB 820M FREE DOS la 1999.9 lei

  • Discounturi între 22% – 75% la produsele din categoria Entertainment: jocuri, tastaturi de gaming, cabluri HDMI, mousepad-uri etc.

Ofertă record: BOXE LOGITECH 5.1 Z906 500W la 1087.99 lei

Media Galaxy oferă posibilități multiple de achiziționare, asigurând o experiență omnichannel. Retailer-ul electro-IT susține această abordare prin rețeaua extinsă de magazine de dimensiuni mari, unde clienții au parte de consiliere din partea specialiștilor și pot testa produsele dorite, dar și cu o gamă extinsă disponibilă în magazinul online, unde cumpărătorii au posibilitatea să vizualizeze detaliile tehnice sau să compare diferite produse pe care le pot achiziționa apoi fie de pe platforma de vânzări online, fie din magazine.

La dispoziție se pun și programe de rate fără dobândă valabile pentru achiziții online pe www.mediagalaxy.ro, în cadrul promoției. Prin Card Avantaj, clienții pot achiziționa produse în 18 rate fără dobândă și primesc un voucher cadou în valoare de 200 de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *