Media Galaxy deschide un nou magazin, în Park Lake, după o investiție de 1,5 milioane de euro

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, continuă să își extindă rețeaua de magazine în zonele de interes pentru clienți. Astfel, retailerul va deschide un nou magazin, în complexul comercial Park Lake.

Media GalaxyNoua unitate se va deschide pe data de 1 septembrie, la ora 10:00. Acesta este cel de-al șaselea magazin din București și al 19-lea din țară al retailerului.

Prin acest nou magazin, dorim să oferim pasionaților de tehnologie o nouă destinație în care pot descoperi cele mai noi și inovatoare gadget-uri. Așa cum i-am obișnuit, am pregătit pentru ei cea mai variată gamă de produse electro-IT, punându-le la dispoziție peste 30.000 de articole. Prin zonele special amenajate pentru testarea produselor și echipa de peste 40 de specialiști pregătiți să ofere consiliere profesională, dorim să asigurăm clienților noștri o experiență completă. Posibilitățile de achiziție din magazin sunt completate de experiența online, pentru o abordare omnichannel.”, spune Adrian Urda, Vice Președinte Retail, Altex România.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.000 de metri pătrați, iar investiția a atins suma de 1,5 milioane de euro. Cu ocazia deschiderii, clienții se pot bucura de prețuri promoționale la sute de articole, din toate categoriile. Promoția este valabilă în perioada 1-5 septembrie.

Totodată, pe tot parcursul zilei de 1 septembrie, clienții sunt așteptați cu sute de premii supriză. Astfel, în fiecare oră, cei care vor vizita magazinul și vor da „Check-in” pe Facebook din noul locație Media Galaxy vor avea șansa de a câștiga premii pe loc.

În cei peste 12 ani de prezență pe piață, Media Galaxy a investit peste 26,5 milioane de euro în cele 19 magazine şi platforma de vânzări online. Doar în 2016 au fost investiți aproximativ 1,1 milioane de euro în deschiderea unui nou magazin în Baia Mare și reamenajarea magazinului din Cluj. Obiectivele retailerului sunt continuarea investițiilor prin deschiderea de noi unități și reamenajarea spațiilor deja existente.

Extinderea prin magazine brick-and-mortar vine în susținerea poziționării omnichannel, prin care Media Galaxy își propune să ofere o experiență completă, online și offline și să inspire o reinventare a retailului local. În acest sens, Media Galaxy a dat startul și unei platforme prin care deschide discuția despre inovație – Open Innovation Hub.  Aceasta este tradusă într-o serie de întâlniri al căror scop este acela de a descoperi noi insight-uri valoroase și de a genera idei care pot duce la inovare în diferite segmente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *