Magazinul Media Galaxy din Târgu Mureș a fost reamenajat cu o investiție de 300.000 euro

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, continuă procesul de remodelare a magazinelor și anunță finalizarea modernizării magazinului din Târgu Mureș.

Media GalaxyInvestiția totală s-a ridicat la 300.000 euro. În urma reamenajării, clienții vor avea acces la o gamă mai largă de produse, de peste 30.000 de articole, și vor avea parte de consiliere profesională din partea a 40 de specialiști. Toate acestea sunt posibile ca urmare a extinderii spațiului la 2.000 mp, reorganizarea gamelor de produse, mărirea zonelor de testare, completate de un design interior modernizat.

„Anul acesta, una dintre prioritățile noastre este îmbunătățirea experienței de cumpărare, atât online, cât și offline. De aceea, am pornit un proces de reamenajare a unor locații-cheie, prin care să oferim clienților noștri soluții inovatoare pentru tot ce înseamnă proces de achiziție. Acest upgrade vine în mod firesc din dorința de a seta constant noi standarde în retailul electro-IT”, spune Daniel Mirea, Director Retail ALTEX România. 

De asemenea, în perioada 27 aprilie – 3 mai 2017, Media Galaxy oganizează campania de Black Friday de primăvară, iar cumpărătorii din Târgu Mureș se vor putea bucura și de prețurile promoționale pregătite de retailer pentru o gamă largă de produse: electrocasnice mari și mici, televizoare, produse audio-video, smartphone-uri și gadgeturi, laptopuri și accesorii.

Media Galaxy are în prezent 19 magazine, iar în acest an vor continua investițiile prin deschiderea de noi unități și reamenajarea unor spații existente. Extinderea prin magazine brick-and-mortar vine în susținerea poziționării omnichannel, prin care Media Galaxy își propune să ofere o experiență completă, online și offline.

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.000 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Magazinul Media Galaxy din Târgu Mureș a fost reamenajat cu o investiție de 300.000 euro

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.