Media Galaxy a investit 500.000 euro în reamenajarea magazinului din București Mall

Începând cu 6 aprilie, bucureștenii vor putea descoperi o nouă imagine a magazinului Media Galaxy aflat în incinta București Mall Vitan.

Media GalaxyMedia Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, a finalizat procesul de reamenajare a magazinului, oferind acces la un spațiu modern, care acoperă acum o suprafață de 3.000 mp și a extins gama de produse, la peste 30.000 de articole. Investiția totală în reamenajarea magazinului s-a ridicat la 500.000 de euro.

Modernizarea unității a inclus reorganizarea spațiului, extinderea zonelor de testare, modificarea designului interior, integrarea unor noi puncte de comandă online și creșterea numărului de specialiști care pot să răspundă solicitărilor și să ofere consiliere profesională.

„Inovația este preocuparea noastră constantă și o prioritate asumată. Atunci când am deschis magazinul Media Galaxy din Mall Vitan, primul magazin Media Galaxy din România, ne-am propus și am reușit să setăm noi standarde în retailul electro-IT, prin generozitatea spațiului de expunere și accesul la cea mai variată gamă de produse. Astăzi, ne reinventăm din dorința de a asigura în continuare clienților noștri o experiență completă, la cele mai înalte standarde. Vom continua să investim în soluţii care să vină în sprijinul acestora, îmbunătăţindu-le experienţa de cumpărare.”, spune Daniel Mirea, Director Retail ALTEX România.

Cu ocazia reamenajării, în intervalul 6 – 9 aprilie 2017, cumpărătorii vor putea beneficia de promoții speciale la o gamă variată de produse: electrocasnice mari și mici, televizoare, produse audio-video, smartphone-uri și gadgeturi, laptopuri și accesorii.

Media Galaxy are în prezent 19 magazine, iar retailerul plănuiește să continue investițiile prin deschiderea de noi unități și reamenajarea unor spații existente. Extinderea prin magazine brick-and-mortar vine în susținerea poziționării omnichannel, prin care Media Galaxy își propune să ofere o experiență completă, online și offline.

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *