Miele deschide la Târgu Mureș al patrulea magazin exclusiv din România

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide la Târgu Mureș al patrulea magazin exclusiv din România.

Miele Targu Mures-201510 (3)Noul magazin are 60 de metri pătrați, este amplasat central, pe strada Revolutie nr. 1  și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

În primul an de la inaugurare, în intervalul septembrie 2015 – septembrie 2016, noua unitate va genera venituri estimate de 350.000 de euro din vânzarea de electrocasnice. Magazinul Miele din Târgu Mureș este deschis în parteneriat cu Biasicom SRL, companie cu peste 20 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice.

Magazinul din Târgu Mureș este al doilea inaugurat de Miele anul acesta în România, după cel deschis în iulie la Sibiu. Miele mai are alte două magazine exclusive în Cluj-Napoca și Brașov.

Am planificat pentru anul acesta dublarea numărului de magazine exclusive în România și, odată cu inaugurarea de la Târgu Mureș, ne îndeplinim acest obiectiv. Extinderea cu magazine exclusive în toată țara face parte din strategia de dezvoltare Miele pe care o implementăm încă de anul trecut, când am gândit o nouă reprezentare a brandului, prin relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei, București și am început o serie de noi parteneriate”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 57 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite din acest an și pe magazinul online eMAG Marketplace.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *