Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu din România

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide la Constanța al treilea magazin propriu din România.

MieleCu o suprafață de 100 de metri pătrați, acesta este amplasat în centrul istoric al Constanței și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la detergenți și accesorii, aspiratoare, mașini de spălat rufe, frigidere și până la electrocasnice încorporabile mari și mici (mașini de spălat vase, cuptoare, plite și hote), sisteme de călcat și espressoare freestanding. Investiția totală în magazinul de la malul mării s-a ridicat la 120.000 de euro.

Magazinul a fost amenajat după același concept și design ca și magazinul Miele Point din București. Spațiul din Constanța face parte din strategia de consolidare a brandului în România și preconizăm că în 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanța pentru că este una dintre cele mai mari din România, așadar există potențial și ne-am gândit că este și principala destinație turistică a românilor pe timp de vară”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Miele Point Constanța se alătură astfel celor două magazine proprii din București (showroomul din Piața Presei Libere și magazinul Miele Point Dorobanți), dar și seriei de magazine exclusive deschise până acum în regim de franciză în cinci orașe din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.

În prezent, produsele Miele se pot găsi în peste 60 de magazine din România, care se înscriu în cinci categorii: parteneri exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.