Miele Point Dorobanți a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la deschidere

Miele Point Dorobanți, al doilea magazin deschis de Miele în București, a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la inaugurare.

MieleInvestiția inițială realizată de companie în deschiderea magazinului, în septembrie 2016, a fost de 100.000 de euro.

Magazinul Miele Point Dorobanți este amplasat în Calea Dorobanți, nr. 20-28 și are o suprafață de 100 de metri pătrați. În acest magazin, sunt expuse toate categoriile de produse disponibile în România, de la accesorii şi consumabile, până la espressoare, maşini de spălat rufe și uscătoare, sisteme de călcat, mașini de spălat vase, frigidere şi electrocasnice încorporabile.

În primul an de funcționare, cea mai mare comandă înregistrată în magazin a fost de 60.000 lei.

Sărbătorim un an de la deschiderea Miele Point Dorobanți, al doilea magazin al brandului din București, prin intermediul căruia am reușit să le oferim și mai multor clienți posibilitatea să interacționeze în mod direct cu electrocasnicele premium Miele, să le vadă și să le testeze, aspecte esențiale în luarea deciziei de cumpărare.

Clienții din România cunosc deja brandul Miele și au încredere în produsele noastre premium, care sunt făcute să dureze peste 20 de ani, de aceea vom continua să dezvoltăm rețeaua de magazine în care pot fi găsite electrocasnicele Miele, pentru a oferi o acoperire națională și mai bună”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Magazinele proprii și exclusive Miele generează 60% din vânzări

În București, compania deține și cel mai mare magazin din rețea, showroom-ul din Piața Presei. La nivel național, compania numărul unu în producția de electrocasnice premium are trei magazine proprii și cinci magazine exclusive, deschise în regim de franciză, în orașe mari din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.

În prezent, cele trei magazine proprii, Miele Point și Miele showroom din București și Miele Point din Constanța, alături de cele cinci unități exclusive generează 60% din vânzările companiei, la nivel național.

Deschiderea magazinului din București a făcut parte din planul de extindere a rețelei, început în urmă cu patru ani, când showroom-ul din Otopeni a fost relocat în Piața Presei din București.

În prezent, produsele sunt comercializate în peste 60 de magazine din țară, care se înscriu în cinci categorii: parteneri exclusivi, în cadrul cărora sunt vândute doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli.

Compania, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2016/17 a crescut la aproximativ 3,93 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Compania este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania se află în proprietatea celei de-a patra generații a familiei fondatoare, are aproximativ 19.500 de angajați, dintre care 10.900 în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Miele Point Dorobanți a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la deschidere
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.