Orange România, angajator de top pentru al cincilea an consecutiv

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2017, compania fiind recunoscută ca angajator de top pentru al cincilea an consecutiv.

OrangeOrange este singura companie de telecomunicații din România care obține acestă certificare din partea institutului independent Top Employers Institute. Pentru al cincilea an consecutiv, au fost recunoscute mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională pe care compania le oferă angajaţilor.

Studiul internațional realizat anual de Institutul Top Employers recunoaște meritele angajatorilor de top, certificând eforturile companiilor care reuşesc să ofere condiții excelente pentru angajați și un mediu care încurajează dezvoltarea talentului la toate nivelurile organizației și îmbunătățirea permanentă a practicilor de angajare.

Certificarea Top Employer are la bază un proces riguros de cercetare, doar companiile care îndeplinesc o serie de standarde stricte fiind eligibile pentru obținerea acesteia.  Printre cele 9 criterii pe care acest proces se bazează se numără strategia de management al talentelor, cultura organizațională, managementul performanței, programele de învățare și dezvoltare, politica de compensări și beneficii.

Strategia noastră se bazează pe ascultarea permanentă a angajaților și pe oferirea resurselor de care au nevoie pentru a-și urma planurile de dezvoltare, iar atenția constantă pe care o acordăm nevoilor lor este reflectată și în calitatea serviciilor pe care le oferim clienților. Având în vedere că pentru aceștia grija faţă de angajaţi este unul dintre cei importanţi indicatori ai gradului de responsabilitate al companiilor*, certificarea Top Employer recunoaște atât posibilităţile pe care le oferim angajaților, cât și eforturile pe care le depunem pentru a răspunde așteptărilor clienţilor noștri”, a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *