Prima deschidere ALTEX din 2016 are loc în Câmpulung Muscel

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță prima sa lansare de magazin din acest an, prin deschiderea unui nou showroom în Câmpulung Muscel.

1Magazinul este situat pe Strada Negru Vodă, nr. 101 (lângă Biserica Domnească), și se alătură spațiilor în care ALTEX pune în aplicare promisiunea brandului de a oferi clienților săi produse de calitate la cel mai mic preț din România.

Vom continua să ne extindem rețeaua de magazine și în 2016 și ne bucurăm să începem anul cu această inaugurare. Nu vorbim doar de o locație în plus, ci de valoarea adăugată pe care o aducem consumatorilor prin serviciile pe care le vom oferi în noul showroom. Preocuparea față de nevoile clienților reprezintă o prioritate pentru noi, preocupare care se reflectă în primul rând prin calitatea și varietatea gamei de produse disponibile în magazine.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Smart TV-uri compatibile Netflix

Noul showroom va funcționa de luni până vineri între orele 9.00 – 19.00 și sâmbăta, în intervalul 9:00 – 14:00. Clienții vor găsi aici oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 700 de lei la categoria Led TV și de până la 500 de lei la laptopuri.

Promoțiile sunt potrivite pentru orice tip de buget și valabile în limita stocului disponibil, în perioada 14 – 17 ianuarie. Acestea pot fi consultate în catalogul magazinului, însă experții noștri sunt pregătiți să ofere informații legate de ofertele speciale și consilierea necesară direct la raft.”, a declarat directorul local Carmen Vlădescu.

În plus, clienții ALTEX vor avea la dispoziție serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care retailerul le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *