Programul național Rabla pentru electrocasnice, la Altex: consilierii din magazine ajută clienții să ȋși facă un cont ȋn platforma AFM

Liderul pieței electro-IT din România, Altex, a decis să ajute clienții care au dificultăți ȋn a se ȋnscrie ȋn programul național Rabla pentru electrocasnice, sesiunea Decembrie 2021. Astfel, consilierii din magazinele Altex și Media Galaxy le vor arăta pașii care trebuie urmați pentru a-și crea un cont ȋn platforma AFM.

altex

,,Ȋncurajăm toți clienții să profite atât de programele naționale, cât și de ofertele reteiler-ilor, pentru a-și reȋnnoi tehnologia. Produsele noi oferă beneficii suplimentare, confort sporit, și, ȋn cele mai multe cazuri, un consum scăzut de energie. Asta ȋnseamnă costuri mai mici la facturi și este un aspect extrem de important ȋn actualul context.

Din experiența anilor trecuți, procesul de ȋnscriere ȋn programul Rabla este unul dificil pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu mediul online. Tocmai de aceea, am decis să le dăm o mână de ajutor celor care ne solicită. Este suficient să vină cu telefonul mobil sau tableta proprie ȋn magazinele Altex și Media Galaxy, iar consultanții noștri le vor arăta pașii care trebuie urmați pentru a-și face cont ȋn platforma AFM”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla este online, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Etapele programului național Rabla Electrocasnice, decembrie 2021:

  • 19 – 25 noiembrie – ȋnregistrarea beneficiarilor (crearea conturilor ȋn platformă);
  • 25 noiembrie – 2 decembrie: generarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice – 400 lei/voucher;
  • 3 – 9 decembrie: generarea voucherelor pentru televizoare, laptopuri și tablete – 400 lei/voucher televizor, 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;
  • 10 – 16 decembrie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

Ȋn paralel cu programul național, Altex derulează propriul program de reciclare, numit Rabla pentru electrocasnice mari (mașină de spălat vase/rufe, uscător, combină frigorifică, side-by-side), ȋncă de acum opt ani. Cei care aleg să dea la schimb un electrocasnic vechi, beneficiază de ridicarea acestuia, de la domiciliu, și, ȋn același timp, primesc un voucher ȋn valoare de 150 de lei, pentru cumpărături ȋn magazinele fizice și online Altex și Media Galaxy. Doar în 2020, Altex a colectat de la clienții săi mai bine de 17.000 de tone de DEEE, adică peste 390.000 de aparate electrice și electrocasnice.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Programul național Rabla pentru electrocasnice, la Altex: consilierii din magazine ajută clienții să ȋși facă un cont ȋn platforma AFM
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.