PROMOTIFUL ACME, platforma ce permite realizarea unui website promoțional în câteva ore

A fost lansată platforma PROMOTIFUL ACME, un concept unic destinat organizatorilor de promoţii online, ce permite realizarea unui website de promoţie complet în câteva ore, comparativ cu modelul tradiţional în care durata se putea extinde chiar şi la câteva săptămâni.

PROMOTIFUL ACMEPROMOTIFUL ACME, fost lansată de către grupul Mediapost Hit Mail, sub brandul umbrelă PROMOTIFUL. Platforma este accesibilă oricui, indiferent de segmentul de activitate, mărimea companiei sau disponibilitatea unui departament de comunicare sau IT. Testarea platformei este gratuită și se poate face la adresa http://demo-acme.promotiful.com.

Construcţia site-ului de promoţie şi alegerea mecanicii promoţionale se fac extrem de simplu, chiar şi de către o persoană fără cunoştinţe tehnice. Costul poate fi chiar şi de 10 ori mai mic decât în modelul tradiţional.

Concret, cu un buget sub 1.000 de euro, un marketer poate construi în mai puțin de o zi un site complet de promoție, cu tot cu mecanica aferentă, precum și eventuale integrări cu SMS sau aplicații de Facebook. Astfel, marketerii câștigă timp şi bani pentru o campanie de comunicare mai bună în jurul promoției.

PROMOTIFUL ACME înglobează experiența de aproape 20 de ani în promoții a grupului Mediapost Hit Mail și include toate mecanicile uzuale de promoţie: tragere la sorţi, momente norocoase, concurs foto, pariază pe preţul corect, trimite un bon de casă şi altele. Toate acestea sunt implementate optim din punct de vedere al experienţei de navigare, indiferent de device (telefon mobil, tabletă, desktop).

În plus, în platformă sunt incluse toate sistemele anti-fraudă, optimizările și know-how-ul care vin doar din experiența practică a celor care au lucrat efectiv, hands-on, promoții multiple, din toate domeniile de activitate.

Programatorii, oamenii de marketing şi comunicare trebuie să aibă mai mult timp pentru proiecte care să-i dezvolte atât pe ei personal cât şi industria din care fac parte. Am pus în PROMOTIFUL ACME toată experienţa noastră în domeniu, acumulată în organizarea a sute de promoţii pentru a elibera cât mai mult marketerii, agenţiile şi programatorii de sarcinile care pot fi automatizate”, declară Cătălin Răescu, Product Manager, PROMOTIFUL ACME.

Grupul Mediapost Hit Mail și-a început activitatea în domeniul marketingului relaţional integrat în anul 1997 şi este deţinutîn prezent de către grupul francez La Poste. Grupul îşi desfăşoară activitatea în marketing în birourile din Bucureşti, Sofia şi Cluj-Napoca. În 2015, cifra de afaceri consolidată a depășit 36 milioane de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *