Magazinul Altex din Centrul Comercial Bucur Obor are o nouă înfățișare

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, a finalizat procesul de reamenajare a magazinului Altex aflat în incinta Centrului Comercial Bucur Obor.

AltexMagazinul este situat în București, sector 2, Șos. Colentina nr. 2, și le oferă acces cumpărătorilor la un spațiu modern, care acoperă acum o suprafață de 1.500 mp.

„Magazinul Altex Bucur Obor, pe care l-am deschis în 2005, este o locație importantă pentru companie. Începând cu 2 martie, clienții care vor veni aici în căutare de produse electro-IT vor găsi un spațiu de vânzare complet modernizat, extins și la etajul 1, unde a fost amenajată o zonă dedicată electrocasnicelor mari. Cumpărătorii vor descoperi în acest magazin o gamă extinsă de produse, pentru toate nevoile lor“, afirmă Daniel Mirea, Retail Director ALTEX România.

Cu ocazia reamenajării, în intervalul 2 – 5 martie 2017, cumpărătorii vor putea beneficia de o serie de promoții speciale la o gamă largă de produse: electrocasnice mari și mici, televizoare, produse audio-video, smartphone-uri și gadgeturi, laptopuri și accesorii.

Unele dintre cele mai importante oferte pe care aceștia le vor descoperi în magazinul Altex Bucur Obor sunt:

 • Mașină de spălat Indesit, 1200 rpm, capacitate 7 kg și clasă energetică A+++ la numai 699.9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
 • Mașină de spălat Whirlpool, 1000 rpm, capacitate 5 kg și clasă energetică A+ la numai 599.9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
 • Combină frigorifică Arctic, volum total 305 l, clasă energetică A+ și 5 ani garanție la numai 799.9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
 • Plită încorporabilă Beko, cu aprindere electrică la numai 399.9 lei și cuptor incorporabil Beko, capacitate 71 l, aprindere electrică la numai 899.9 lei;
 • Masină de spălat vase Whirlpool, cu 5 programe și capacitate 10 seturi la numai 899.9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
 • Cuptor cu microunde Myria, putere 700 W la numai 149.9 lei;
 • Aspirator cu sac Daewoo, putere 1400 W și 5 ani garanție la 143.9 lei;
 • Placă de îndreptat părul Remington, cu înveliș ceramic la 76.9 lei;
 • Televizor LED Full HD Vortex, diagonala 72 cm, la numai 599.9 lei;
 • Smartphone Zenfone Go Dualsim, memorie internă 8 GB și cameră foto
  8 MP și 2 MP la numai 269.9 lei;
 • Laptop Lenovo Ideapad 100-15IBD cu procesor Intel Core I5 la numai 1599.9 lei.

În plus, clienţii care achiziţionează produse în această perioadă pot apela și la o serie de servicii de creditare atractive:

 • 12 rate fără dobândă doar prin cardul de cumpărături Star Card de la Banca Transilvania;
 • 20 rate fără dobândă prin cardul EuroLine și prin cardurile de credit Bancpost.

De asemenea, ALTEX pune la dispoziția cumpărătorilor soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. Acestea sunt completate de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 94 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *