Allview lansează smartphone-ul Viper i

  • de

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi, 06.05.2014, smartphone-ul dual SIM Viper i.

AllviewViperi2Noul device este cel mai accesibil smartphone din gama Viper, păstrând în acelaşi timp caracteristicile performante care au consacrat acest sortiment. Viper i se remarcă printr-un design slim, display IPS OGS de 4,7 inch şi un procesor Quad Core de 1,3 GHz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto de 8, respectiv 2 MP, oferă conectivitate 3G pe ambele SIM-uri şi GPS cu suport Sygic.

Capacul device-ului înglobează şi frame-ul lateral, oferind senzația de design unitar. Este uşor de manevrat datorită grosimii de numai 8,11 mm şi a greutăţii de 143 de grame.

Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, susţinut de memoria RAM de 1GB şi de soluţia grafică Mali 400 oferă utilizatorilor o experienţă optimă de browsing şi multi tasking. Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce oferă o rezistenţă foarte mare la zgârieturi. Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce oferă o rezistenţă mecanică şi o rigiditate mai mare, pastrând în acelaşi timp greutatea scazută.

Allview-Viper-iCamera principală Omnivision model OV8830 de 8 MP cu Autofocus și tehnologie BSI 2, oferă o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser şi Gesture Shot. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, de 2 MP, care facilitează realizarea de autoportrete şi convorbirile video. Sitemul DTS integrat şi amplificatorul audio Yamaha garantează o înaltă fidelitate sonoră.

Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allview este disponibil in culorile alb, negru, roz, galben si albastru si poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand cu data de 15 mai 2014 la preţul de 799 lei. Capacele de protecţie colorate se pot achiziţiona separat.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *