Allview lansează Viva H7 Xtreme – tableta cu performanțe extreme

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi, 19 octombrie, Viva H7 Xtreme, tableta cu performanțe de top. Device-ul se remarcă prin procesorul Octa Core, memoria RAM de 2 GB, display-ul IPS de 7” cu rezoluție Full HD, camere cu rezoluții de 8 MP si 5 MP, GPS și conectivitate 3G integrată.

Allview Viva H7 Xtreme (2)

Stilată și performantă, Viva H7 Xtreme este tableta cu specificații întâlnite cel mai des pe smartphone-uri”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

Allview Viva H7 Xtreme are un display de 7”, fiind ușor de transportat și oricând la îndemână. Ecranul JDI IPS OGS cu rezoluția de 1920 x 1200 pixeli, tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) și Full Lamination aduc un plus calității și performaței si asigură un consum redus de energie. Procesorul Octa Core cu frecvența de 1,7 GHz, sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat și memoria RAM de 2 GB suțin activitățile zilnice desfășurate la birou, acasă și în timpul liber.

Pentru imortalizarea momentelor importante, tableta pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto de 8 MP, respectiv 5 MP. Camera principală cu Autofocus și LED Flash înregistrează clipuri video la rezoluție Full HD și dispune de numeroase funcții utile și interesante precum time lapse, voice capture, panoramic, live photo și HDR. Tehnologia BSI2 (Back Side Illumination) conferă luminii cea mai scurtă cale către pixeli printr-o serie de filtre și micro lentile ce adună lumina în partea din spate a senzorului.

Tableta este subțire de doar 7,5 mm grosime. Carcasa metalica și combinația plăcută de culori o scot din banalul monoculorilor întâlnite în general la tablete, însă atât cât să rămână în sfera seriozității.

VIVA H7 Xtreme dispune de conectivitate 3G integrată, funcție de apelare, GPS, Bluetooth, Wi-Fi Direct, Hot Knot și este compatibilă cu tehnologia Miracast, prin dongle-ul Smart2View. Aceasta poate fi controlată prin gesturi inteligente precum pornirea prin dublă atingere a ecranului, deschiderea aplicațiilor rapid prin desenarea anumitor litere și revenirea în ecranul principal realizand o mișcare cu degetele unei mâini pe display.

Tableta VIVA H7 Xtreme este disponibilă începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 799 lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *