Allview lansează Wi8G, tableta performantă cu Windows și conectivitate 3G

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi Wi8G. Device-ul cu sistem de operare Windows, procesor Intel®Atom, display IPS de 8” si conectivitate 3G este cea mai mobilă tabletă ce sustine productivitatea din gama Allview.

Wi8G (2)

Dorim să ținem pasul cu evoluția tehnologiei, așadar ne-am propus ca standard al calității produselor noastre inovația și performanța. De aceea, astăzi nu lansăm doar o tabletă elegantă și ușor de utilizat, ci și performantă. Mai mult, datorită conectivității 3G și a sistemului de operare Windows, device-ul se transformă oricând într-un birou mobil pentru susținerea activității persoanelor active, mereu în mișcare. a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

Tableta Wi8G este caracterizată de conectivitatea 3G integrată și sistemul de operare Windows 8.1. Performanța ridicată a procesorului Intel® Atom Quad Core cu frecvența de până la 1,83 GHz, soluția grafică Intel HD Graphics, memoria RAM de 1 GB și spațiul generos de stocare de 16 GB internă vor dovedi performanța tabletei.

Wi8G are inclusă subscripția Office 365 Personal pentru un an, ce poate fi utilizată pe tabletă și pe încă alte două device-uri cu Windows, un smartphone și un PC. Aceasta vine împreună cu 1 TB spațiu de stocare în OneDrive.

Display-ul IPS de 8” al tabletei Wi8G redă imaginile în culori vii și transformă device-ul într-unul ușor de transportat și mereu la îndemână. Cu un design slim și elegant, tableta este disponibilă în două culori, alb și negru, consumatorii având posibilitatea de a alege în funcție de preferințele lor. Cele două camere foto și aplicația Skype elimină problema distanței, utilizatorii având posibilitatea de a conversa în orice moment prin apeluri video.

Tableta Wi8G este disponibilă începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 749 lei, iar livrările vor fi făcute începând cu data de 28 decembrie 2014. Pentru mai multe detalii, vă pe pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *