Apple lansează curând o nouă versiune de iPhone

Grupul american Apple Inc a invitat joi jurnaliştii la un eveniment care va avea loc în data de 9 septembrie, unde se aşteaptă că va dezvălui o nouă versiune a telefonului iPhone precum şi o nouă versiune a televizorului Apple TV.

newiphone6Apple nu a dat detalii cu privire la subiectul invitaţiei, exceptând locul şi ora de desfăşurare, însă în mod tradiţional Apple lansează o nouă versiune de iPhone în luna septembrie.

Analiştii susţin că Apple va lansa în data de 9 septembrie o nouă generaţie de telefoane iPhone (iPhone 6S şi 6S Plus) în condiţiile în care tradiţional versiunile îmbunătăţite ale telefoanelor iPhone au denumirea ‘S’. Potrivit zvonurilor care circulă în mass media noile iPhone 6S şi 6S Plus ar urma să aibă un procesor mai rapid, o cameră capabilă să filmeze la înaltă definiţie (4K) şi o nouă tehnologie de ecran tactil botezată Force Touch.

Potrivit firmei de cercetare de piaţă Gartner, în al doilea trimestru al acestui an Apple şi-a majorat cota pe piaţa smartphone până la 14,6% de la 12,2% în perioada similară a anului trecut. În schimb, cota de piaţă a rivalului sud-coreean Samsung Electronics Co a scăzut până la 21,9% de la 26,2%.

Sursa: Agerpres.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *