Carcasa QuickCircle – cel mai recent accesoriu LG

LG Electronics (LG) va lansa oficial smartphone-ul LG G3 săptămâna viitoare. Până atunnci, LG lansează un alt produs care a fost proiectat pentru a face G3 mult mai util, carcasa QuickCircle.

LG G3-QuickCircle Case-Metallic BlackCarcasa în format de dosar permite utilizatorilor să se bucure de diferite funcții fără a fi nevoie sa fie deschisă. Utilizatorii pot verifica ora, efectua apeluri, trimite mesaje, face fotografii, asculta muzică sau pot obține informații legate de sănătatea lor direct din fereastra circulară.

Mai elegantă decât carcasele tradiționale pentru smartphone, care au fereastra dreptunghiulară, carcasa LG QuickCircle vine în cinci culori: negru metalic, alb, auriu, verde mentă, roz indian. Carcasa este creată pentru a proteja marginile laterale ale lui LG G3, păstrând în același timp liniile elegante ale design-ului original. Pentru a accentua eleganța design-ului ferestrei circulare, Smart Lightning emite o lumină albă, strălucitoare, circulară în interior, de fiecare dată când carcasa este deschisă /închisă sau un mesaj de apel /text este primit.

Încărcarea compatibilă cu standardul interfeței Qi este, de asemenea, posibilă cu carcasa QuickCircle, adăugând mai mult confort și portabilitate. Un kit de dezvoltare software va fi disponibil de luna viitoare, pentru a permite consumatorilor să își personalizeze smartphone-urile LG G3, pentru a utiliza funcții personalizate cu ajutorul carcasei QuickCircle.

„Ecosistemul de smartphone-uri este în continuă evoluție – carcasele nu mai sunt create doar pentru protecție împotriva loviturilor,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications Company. „Ele sunt accesoriul perfect care oferă funcții suplimentare ce adaugă mai multă valoare pentru un dispozitiv mobil. Cu carcasa QuickCircle, am depășit linia de bază și am reușit să facem posibilă personalizarea, pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor.”

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *