Domo a redeschis astăzi magazinul din Shopping City Deva

Retailerul electroIT Domo a redeschis astăzi, 15 octombrie 2015, magazinul din Deva la parterul celui mai mare mall din județul Hunedoara – în Shopping City Deva (Calea Zarandului 87).

Vizual-comunicat de presa-Domo DevaÎntr-un spațiu nou de 370 mp, magazinul Domo va pune la dispoziția localnicilor o gamă variată de produse de care au nevoie, la prețul corect: electro-casnice și produse de îngrijire a frumuseții, produse electroIT și tehnologii de ultimă generație, precum telefoane, tablete, laptopuri și accesorii, cu prețuri avantajoase. În magazin se vor găsi atât mărci distribuite exclusiv de Domo – Westwood (home & beauty) și Expert Digital (periferice IT), cât și ale altor branduri partenere din diferite categorii.

“Deschidem magazinul Domo din Deva cu o nouă înfățișare mai atractivă, într-un spațiu nou, cu un portofoliu de produse redefinit, optimizat în linie cu nevoile consumatorilor, cu servicii și facilități pentru achiziție și garanții post achiziție. Ne redefinim special pentru clienții noștri, pentru a-i ajuta să găsească la noi toate avantajele pe care le caută la un produs, la prețul corect. Începem prin oferte speciale „de casă nouă” și am introdus o gamă largă de produse disponibile exclusiv în rețeaua Domo, cum sunt cele Westwood, o marcă dedicată persoanelor atente la investiții”, declară Irinel Popescu, International Sales Director România & Moldova, DOMO SRL.

Magazinul DOMO din Deva va funcționa în Shopping City Deva, la parter (adresa Calea Zarandului 87), în intervalul orar 09:00 – 22:00 în fiecare zi, de luni până duminică.

În fiecare săptămână, magazinul lansează oferte exclusive de preț, special pentru locuitorii orașului Deva și dă posibilitatea achiziției în rate a produselor prin ofertele de finanțare competitive.

Clienții care vin în magazin vor avea acces la o platformă modernă online care oferă posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi direct la domiciliu în decurs de maximum 24 de ore, în mod gratuit pentru comenzile de peste 90 ron.

Totodată, clienții se vor bucura și de alte facilități importante, precum: deschiderea coletului la livrare; servicii de instalare a produselor la domiciliu; garanție extinsă; vânzare în rate; posibilitatea de retur în maximum 31 de zile de la cumpărare; acces la programul DOMO Exclusive Club (la orice achiziție, clientul primește un card de fidelitate care îi aduce o serie de beneficii: discount-uri suplimentare, puncte cadou la ziua de naștere, tombole cu premii atractive, consultanță specializată gratuită, call center 12/24, 6/7); RCA.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *