Flanco inaugurează cel mai mare magazin din rețea, în Mall Băneasa din București. Detalii Black Friday Flanco

Anul acesta, Flanco Retail organizează Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 20-22 noiembrie, așteptând vânzări de până la aproximativ 130 de milioane de lei, în creștere cu 33% față de anul precedent. Flanco inaugurează joi, 19 noiembrie, ora 17:00, cel mai mare magazin din rețea, în Mall Băneasa din București.

În ultima perioadă, rețeaua Flanco s-a mărit cu 3 noi magazine, în Câmpulung, Găești și Râmnicu Vâlcea. Joi, în prag de Black Friday, Flanco va inaugura alte două noi magazine: în Târgu Mureș și în București (zona comercială Băneasa).

”Flanco Băneasa va fi nu numai cel mai mare magazin din rețeaua noastră, dar și cel mai modern, un Concept Store cu o abordare și o filosofie diferite, orientate către client. Vom avea spații dedicate relaxării, o zonă pentru evenimente si o zonă dedicată copiilor. Plănuim să organizăm frecvent în magazin evenimente de lansări de produse, de cooking, de hair styling, cursuri și altele. De asemenea, în acest magazin veți găsi și veți putea testa cele mai noi tehnologii, de exemplu dronele”, precizează Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Black Friday Flanco 2015

Flanco Retail organizează Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, în perioada 20-22 noiembrie.

Flanco BF5

”Suntem la cea de-a 5-a ediție de Black Friday și avem deja în spate experiența anilor trecuți. Ne-am asigurat din timp stocurile cu peste 400.000 de produse, la care vom avea reduceri de până la 80% din prețul de referință”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”De asemenea, la data de start a campaniei vom ajunge la un număr de 95 de magazine în toată țara, față de 87 câte aveam anul trecut, astfel că ne așteptăm la un număr mai mare de vizitatori, aproximativ 3 milioane de cumpărători în magazine și pe flanco.ro.”

Vineri, pe 20 noiembrie, magazinele Flanco vor începe evenimentul de shopping încă de la ora 7 dimineața. 95% din reperele dedicate promoției de Black Friday sunt produse din stocul de anul acesta.

eMAG organizează Black Friday pe data de 20 noiembrie

”Am investit masiv în platforma online și am contractat companiile mari de curierat de pe piață, pentru a oferi clienților noștri un Black Friday peste așteptări”, adaugă Dragoș Sîrbu. ”Ne-am propus ca, în termen de cel mult 7 zile, să livrăm toate produsele comandate de Black Friday.”

În cea de-a 5-a ediție de Black Friday, Flanco le oferă în premieră clienților motive în plus pentru  a-și cumpăra produsele dorite: ”Opțiunea de vânzări în 15 rate fără dobândă va contribui și ea, fără îndoială, la vânzările în creștere pe care le preconizăm. De asemenea, pentru clienții noștri fideli, care au carduri de loialitate Flanco, pregătim o supriză: în premieră, ei vor putea beneficia de ofertele noastre speciale de Black Friday din magazine, cu o zi mai devreme, de joi, 19 noiembrie, între orele 10:00-16:00”, mai adaugă CEO-ul Flanco Retail.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1200 de angajați, compania deţine o rețea de 95 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 57 de orașe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *