Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014

Samsung Electronics România anunță lansarea pe piața locală a celei mai subțiri și ușoare tablete produse de Samsung, GALAXY Tab S, prima tabletă Super AMOLED. Detalii şi galerie foto de la lansarea de ieri, 7 iulie 2014.

Galaxy Tab S 10.5-inch-2„Am observat o creștere a interesului utilizatorilor pentru tabletele performante, deoarece acestea le oferă mai multă libertate și, implicit, o mai bună eficientizare a timpului. Ei caută cel mai adesea conținut video, iar asta îi determină să aprecieze tot mai mult calitatea ecranului și puterea de procesare a dispozitivelor. Tableta GALAXY Tab S a fost concepută pentru a răspunde acestor nevoi și dorințe, pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență de vizualizare unică”, a declarat Mircea Stoicescu, head of Open Market, Samsung Electronics România.

Specificațiile hardware de top oferite de GALAXY Tab S sunt completate de tehnologia de ultimă generație pe care o oferă display-ul, prin funcțiile care permit ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală. Aceasta dispune de două moduri profesionale pre-setate – AMOLED Cinema și AMOLED Photo – prin intermediul cărora utilizatorii pot ajusta manual setările de afișare pentru rezultate luminoase, dinamice, atât pentru conținutul video cât și cel foto. De asemenea, tableta le permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de conținut clar, luminos și natural, inclusiv în lumina puternică a soarelui.

GALAXY Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD datorită tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumină de fundal. De asemenea, noua tabletă beneficiază și de modul Ultra-Power Saving, permințându-le utilizatorilor să se bucure de mai mult divertisment, fără grija încărcării bateriei. Ambele modele GALAXY Tab S au un profil elegant de 6,6mm și o greutate de doar 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci), acestea fiind ușor de transportat.

Designul elegant al noului GALAXY Tab S este completat de o gamă de accesorii care îl fac mult mai practic, cum ar fi carcasele variate sau accesoriul Book Cover care se configurează la trei unghiuri diferite de afișare pentru a oferi poziția cea mai confortabilă pentru vizionarea clipurilor video, pentru citit sau pentru tastare. De asemenea, Samsung le oferă utilizatorilor care caută aceeași structură de protecție a Book Cover, dar cu un design mai subțire, carcasa Simple Cover, care oferă o protecție ușoară.

De asemenea, GALAXY Tab S vine cu funcții suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă prin intermediul Fingerprint Scanner, și un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB* + MicroSD (până la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze şi Dazzling White.

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, în magazinele partenerilor Samsung.

Galerie foto oficială:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *