Germanos își relansează website-ul ca magazin online

Germanos, cel mai mare retailer de telecom din România, parte a grupului Romtelecom – COSMOTE, urmează trendul creșterii semnificative din comerțul online prin relansarea website-ului www.germanos.ro ca magazin online cu noi caracteristici și funcționalități, asigurând astfel o experiență optimizată pentru utilizatori.

site

Website-ul se adresează în special utilizatorilor de internet din mediul urban, cu venituri medii și mari, interesați de tehnologie și electronice. Indiferent că se urmărește achiziționarea de laptopuri, tablete, telefoane mobile, accesorii, monitoare, sisteme TV, audio sau video, home cinema, GPS, noul germanos.ro este locul în care pot fi căutate cele mai bune oferte și o experiență excelentă de cumpărături.

,,Căutăm să reflectăm în mediul online succesul și acoperirea națională de care a beneficiat lanțul nostru în ultimii zece ani. Urmărim să atingem peste 350.000 de vizitatori unici pe lună până la sfârșitul lui 2014 și aceștia vor găsi pe germanos.ro toate facilitățile unui site modern de e-commerce.” a declarat Alina Cazacu, Manager Departamentul de Activități Online Non-core.

Cu noul germanos.ro îmbunătățit, cei care fac achiziții online au acum posibilitatea de a  plăti online sau la livrare, dar și în rate, iar produsele vor fi livrate la adresele selectate de client. Ofertele online vor fi similare celor din magazine, dar vor fi disponibile și oferte speciale, împreună cu un portofoliu de produse diversificat. Clienții vor beneficia și de o echipă specială de customer care cu program 24/7, asistența fiind disponibilă la numărul 021 9737.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Germanos își relansează website-ul ca magazin online”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 25 - 29 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *