HTC a lansat la IFA 2014 noul HTC Desire 820

HTC, lider mondial în inovație și design, a anunțat astăzi la IFA, Berlin, noul HTC Desire 820, succesorul popularului model HTC Desire 816. Dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 615, cu conectivitate 4G LTE Cat 4 integrată, pe 64 de biți și CPU multi-core, noul membru al familiei Desire oferă conținut mobil la viteze excepționale și claritate impresionantă pe ecranul de înaltă definiție cu diagonală de 5,5 inch. HTC Desire 820 se remarcă prin experiența vizuală premium și sunetul puternic prin HTC BoomSound, stabilind prin eleganță și performanțe noi standarde în domeniul smartphone-urilor de clasă medie.

HTC Desire 820-Santorini WhitePeter Chou, CEO, HTC Corporation: „Cel mai nou model HTC Desire oferă pasionaților de divertisment exact ceea ce își doresc: un smartphone puternic, rapid și elegant, care furnizează conținutul preferat pe un ecran de dimensiuni generoase, la un preț competitiv. Cu HTC Desire 820, îmbinăm tehnologia de ultimă generație cu cea mai bună experiență de divertisment și cu designul îndrăzneț, într-un dispozitiv atractiv și accesibil.”

HTC Desire 820 este dotat cu o cameră frontală de 8 MP, perfectă pentru fotografii selfie, dar și poze de grup, de înaltă calitate. Smartphone-ul impresionează prin experiența foto oferită prin intermediul multiplelor funcționalități precum aplicația care permite fuzionarea trăsăturilor cu cele ale unui prieten sau ale unei celebrități pentru rezultate uimitoare, funcția de LiveMakeup, care permite un preview al fotografiei pentru ajustări ale texturii pielii înainte de a face propriu-zis fotografia, dar și prin Photo Booth, care permite surprinderea unei succesiuni de momente într-o singură imagine.

HTC Desire 820-Tangerine WhitePerformanța foto și video a HTC Desire 820 se remarcă prin intermediul camerei foto cu deschidere de f/2,2 și sensor BSI de 13MP, care permite realizarea unor imagini la o calitate incredibilă, atât ziua, cât și în condiții de lumină scăzută, fotografiile fiind bogate în detalii chiar și la apus. Smartphone-ul dispune totodată de funcția de fotografiere continuă, care permite surprinderea cadru cu cadru a obiectelor în mișcare și selectarea ulterioară a imaginii perfecte.

Prin procesorul Snapdragon 615, HTC Desire 820 oferă conectivitate Cat 4 4G la viteze incredibile de până la 150mbps . Dotat cu modem LTE, performanțe multi-core și putere de procesare pe 64 de biți, smartphone-ul asigură pasionaților de divertisment un flux de date constant pentru streaming de muzică, download de conținut video, posibilitatea de a jongla cu multiple feed-uri din social media sau aplicații, simplu și fără efort.

HTC Desire 820 GroupPrin capabilitățile de procesare specifice Qualcomm Technologies, cu clustere Performance și Low Power dedicate la nivelul procesorului pentru gestionarea activităților intensive, dar și reduse, desfășurate pe smartphone, noul HTC Desire 820 operează la eficiență energetică maximă și asigură o durată de viață sporită a bateriei.

Indiferent unde s-ar afla utilizatorii, HTC Desire 820 este perfect pentru consumul de conținut preferat. Fie că vorbim despre jocuri, urmărirea de materiale video sau crearea de clipuri și fotografii cu Zoe™ Highlights, consumatorii beneficiază de sunet bogat și la o claritate impresionantă cu boxele frontale stereo și amplificatoarele dedicate ale HTC BoomSound™. Totodată, ecranul cu diagonală de 5,5 inch de înaltă definiție crează o experiență excepțională de divertisment.

În stilul consacrat HTC, calitatea nu se rezumă doar la performanțe. Îndrăzneț, luminos și elegant, cel mai nou membru al familiei Desire a fost creat folosind tehnologia de culoare dublă a HTC, care permite crearea carcasei în două tonuri de culoare, perfecte pentru a reflecta personalitatea și stilul posesorului, dar totodată îmbunătățește calitatea și toleranța carcasei. Un contur distinctiv de culoare evidențiază camera foto, butoanele și flash-ul, iar cele două culori se îmbină armonios într-un design elegant și cu adevărat remarcabil.

Disponibil într-o paletă vastă de culori2 și încorporând carcasa unibody specifică HTC, noul Desire 820 se remarcă prin calitatea construcției ergonomice din policarbonat și excelența tehnologică specifică HTC.

Modern, convenabil și ușor de personalizat, telefonul poate fi protejat de husa HTC Dot View™, care afișează notificările într-o manieră retro, dar oferă și personalizări suplimentare – 18 teme diferite de afișaje, galerie de imagini și funcționalități care reflectă starea de spirit, personalitatea și stilul utilizatorilor.

HTC Desire 820 – Specificații tehnice

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *