HTC Desire 620, perfect pentru pasionații de conținut multimedia

HTC Corporation, lider global în inovaţie şi design, anunţă lansarea HTC Desire 620, succesorul modelului HTC Desire 610. Păstrând tradiția designului îndrăzneț și vesel prin care s-a remarcat gama HTC Desire, noul smartphone va fi disponibil în combinații de culoare care îi conferă un aspect memorabil.

HTC Desire 620-3V-MarbleWhiteDotat cu o cameră foto principală şi una frontală de o calitate remarcabilă, Desire 620 a fost proiectat pentru a surprinde cu ușurință conținut la rezoluţie înaltă, fiind o sursă de divertisment oricând şi oriunde.

“Noul model HTC Desire oferă tot ce e mai bun în ambele sfere, îmbinând un design proaspăt şi modern cu un procesor puternic şi conectivitate super-rapidă. HTC Desire 620 este alegerea perfectă pentru iubitorii de divertisment care îşi doresc un smartphone accesibil, performant, şi cu un design remarcabil,” spune Mihai Nodea, Country Manager pentru România, Ungaria și Moldova, HTC.

Pentru a surprinde fiecare scenă, fotografie de grup sau autoportret în cel mai mic detaliu, HTC Desire 620 dispune de o cameră principală de 8 MP şi o cameră frontală de 5 MP cu autofocus şi funcţie de fotografiere în rafală. Opţiunea de înregistrare video la calitate 1080p cu ambele camere transformă noul model într-un telefon ideal pentru convorbiri video cu prietenii şi familia.

Fie că îţi place să urmărești clipuri video, să răsfoieşti galerii de fotografii sau să actualizezi paginile de pe rețelele de socializare, Desire 620 îţi aduce o experienţă de divertisment impresionantă. Clipurile video şi imaginile pot fi vizualizate pe un ecran de 5 inch de înaltă definiţie, ce oferă detalii uimitoare, în timp ce modelul Desire 620 îţi permite să fii la curent cu cele mai noi informaţii şi ştiri din social media, prin HTC BlinkFeed.

Desire 620 dispune de un procesor Snapdragon 410 Qualcomm de ultimă generaţie, sistem Android 4.4 şi HTC Sense 6 care îţi îmbunătăţesc experienţa video şi de joc şi asigură o tranziţie rapidă între ecrane atunci când rulezi simultan mai multe aplicaţii. La redarea sau descărcarea emisiunilor TV sau clipurilor video preferate, suportul pentru rețelele 4G LTE oferă viteze de descărcare de 150 mbps.

HTC Desire 620 vine în variantele de culoare Marble White și Tuxedo Gray şi va fi disponibil în România în primul trimestru din 2015.

Specificațiile tehnice le găsiți aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *