HTC lansează noul HTC One mini 2

Producătorul taiwanez HTC Corporation lansează astăzi, 15 mai,  HTC One mini 2, cel mai nou membru din familia HTC One. Modelul HTC One are un display HD de 4,5 inch, este dotat cu HTC Sense 6, interfață HTC BlinkFeed și o cameră frontală de 5 MP. Noul smartphone îmbină, într-un model compact, designul impresionant și construcția din metal cu experiența unică a noului HTC One (M8).

HTC One mini 2-3

„Cel mai nou membru al familiei multi-premiate de smartphone-uri HTC One încorporează cu succes capabilitățile tehnice avansate care au adus gamei HTC One recunoaștere la nivel global într-un dispozitiv elegant și compact. Dimensiunile smartphone-ului și formele conice sunt gândite pentru ergonomie, manevrabilitate și lejeritate în transportare. Modelul HTC One mini 2 este alegerea perfectă pentru fanii designului impresionant al HTC One (M8) care doresc un dispozitiv compact,” a declarat Peter Chou, CEO HTC Corporation.

Noul HTC One mini 2 îmbină designul modelului HTC One (M7) cu trăsăturile rotunjite și finisajul în culoarea Gunmetal Gray, ale modelului HTC One (M8).

Camera frontală de 5 MP cu care este dotat noul HTC One mini 2 garantează fotografii selfie de înaltă calitate. Nu va fi nevoie de realizarea mai multor fotografii ale aceluiași cadru, întrucât camera frontală permite, prin intermediul timerului, timp suficient pentru pregătire până la momentul declanșării și realizării imaginii. Noul HTC One mini 2 conferă totodată auto-portretelor o doză de profesionalism prin funcția Touch Up, concepută pentru editări foto, care permite netezirea pielii, eliminarea efectelor de ochi roșii, ajustarea conturului feței și a gamei cromatice naturale.

Deși compact, HTC One mini 2 incorporează tehnologia HTC BoomSound concepută pentru a reda sunete clare și puternice, fiind echipat cu același amplificator disponibil la modelul HTC One (M8). Astfel, noul HTC One mini 2 redă cu fidelitate tonuri joase depline, de la bass la treble, dar și tonuri înalte prin intermediul a două difuzoare frontale.

Pe noul HTC One mini 2 sunt disponibile şi HTC BlinkFeed, agregatorul de știri, reportaje și actualizări din rețele sociale în timp real şi platforma Zoe care permite adăugarea de fotografii, videoclipuri și coloane sonore pentru a crea videoclipuri.

Noul HTC One mini 2 va fi lansat în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver and Amber Gold și va fi disponibil în EMEA și în Asia începând cu luna iunie 2014.

Specificatii tehnice – HTC One mini 2

HTC One mini 2-1

HTC One mini 2-2

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *