HTC și Under Armour fac parteneriat pentru a susține sportivii din toată lumea

HTC şi Under Armour Inc. au anunţat în cadrul International Consumer Electronics Show (CES) un parteneriat strategic prin care cei doi pionieri ai inovaţiei mobile şi ai performanţei atletice vor colabora pentru a susţine sportivii din toată lumea.

homepage-primary-resolutions-cogender-010615

HTC dezvoltă o serie de produse care să se sincronizeze cu UA Record, cea mai nouă gamă a Under Armour Connected Fitness, reţeaua globală de sănătate şi fitness. Under Armour a lansat ieri la CES aplicaţiile şi website-ul UA Record.

Peter Chou, CEO HTC: Inovaţia mobilă a schimbat complet vieţile utilizatorilor în ultimii ani, permiţându-ne să fim mai conectaţi ca niciodată. Acum, ne dorim să-i ajutăm pe oameni să fie mai conectaţi cu ei înşişi, sprijinindu-i să-şi atingă obiectivele şi să se cunoască mai bine, pentru a deveni mai buni. Prin colaborarea cu Under Armour, unul din liderii actuali cei mai captivanţi şi ambiţioşi în susţinerea sportivilor, facem primul pas în această direcţie şi vom furniza consumatorilor o gamă de produse şi servicii de sănătate şi fitness conectate, pe care niciun alt brand nu le poate egala.”

HTC este recunoscută pentru angajamentul său îndrăzneţ pentru inovaţie, completat de atenţia pentru detalii şi designul premium, care o transformă în partenerul ideal pentru Under Armour şi UA Record. În colaborarea noastră, aceste valori comune ne permit să susţinem sportivii din toată lumea să îşi ducă performanţele la următorul nivel într-un mod mai conectat şi mai intuitiv decât până acum”, a adăugat Robin Thurston, prim-vicepreşedinte Connected Fitness Under Armour.

Echipa de designeri Under Armour, oamenii de ştiinţă din sport şi atleţii colaborează strâns cu divizia HTC Connected Products, precum şi cu echipele sale de design şi inginerie, pentru a se asigura că eforturile lor vor răspunde celor mai înalte aşteptări ale sportivilor din toată lumea.

UA Record este cea mai nouă adiţie în portofoliul reţelei de sănătate şi fitness Under Armour Connected Fitness, care include gama de aplicaţii MapMyFitness din care fac parte MapMyRun şi MapMyRide, cu peste 31 de milioane de membri. UA Record se bucură de cea mai dinamică şi conectată comunitate de sănătate şi fitness din lume și oferă o metodă amplă de sincronizare a datelor personale de sănătate cu fitness-ul, participare la provocările comunităţii şi partajare cu uşurinţă a conţinutului pentru sincronizarea permanentă cu obiectivele de fitness ale fiecărui sportiv.

Peter Chou, CEO HTC: Este o direcţie nouă, incredibil de captivantă pentru noi. Ne dorim ca produsele noastre să răspundă nevoilor fiecărui individ – fie că se antrenează pentru un record personal în următorul semi-maraton, fie că e vorba de un atlet profesionist care se perfecţionează cu o întreagă echipă de antrenori în spate. Până acum, nicio companie nu a reuşit să furnizeze sprijin la acest nivel şi credem că avem o oportunitate extraordinară de a revoluţiona şi urgenta dezvoltarea acestei industrii.”

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *