Când sunt disponibile Noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus la marii operatori telecom din România?

Pe 7 septembrie 2016 a avut loc evenimentul de lansare ale noilor produse Apple, unde au fost prezentate cele mai noi telefoane ale companiei, iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Revista ElectroRetail.ro a oferit informații în timp real de la evenimentul de lansare

iPhone 7 și iPhone 7 PlusNoul iPhone vine cu un nou design numit Jet Black și este rezistent la apă și la praf. Butonul principal home are un nou design, iar camera de fotografiat este de 60 de ori mai eficientă decât la modelele precedente. iPhone 7 este primul telefon cu sunet stereo și nu conține mufă pentru căști.

iPhone 7 Plus dispune de două camere și două lentile diferite, iar a doua cameră ajută la realizarea unui zoom mai bun, pentru obținerea fotografiilor profesionale. iPhone 7 Plus recunoaște portretele din fotografii și le editează automat și are cel mai bun display al unui smart phone realizat vreodată.

În România, marii operatori telecom au anunțat deja disponibilitatea noilor iPhone 7 și iPhone 7 Plus. 

Vodafone România

Vodafone România va oferi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cel mai bun și avansat iPhone de până acum, cu noua cameră foto cu sisteme avansate, cea mai lungă durată de viață a bateriei cu care a fost vreodată dotat un iPhone și rezistență la apă și praf, și va aduce și mai multă valoare utilizatorilor de iPad începând de vineri, 23 septembrie. Clienții pot pre-comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 16 septembrie, la www.vodafone.ro.

Telekom Romania

Telekom Romania anunţă noile oferte comerciale pentru modelele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Astfel, pentru varianta de 32 GB, fără abonament, prețul unui iPhone 7 începe de la 3.499 lei, respectiv 3.999 lei pentru iPhone 7 Plus. În cazul ofertelor cu abonament, prețurile la abonamentul Complete XL (24,95 euro/luna) sunt de 2.399 lei pentru iPhone 7, capacitate 32 GB, şi 2.999 lei pentru iPhone 7 Plus, 32 GB. Abonamentul Complete XL include Minute şi SMS-uri Naţionale Nelimitate, 750 minute internaţionale în zona 1 şi zona 2, 4 GB trafic de date naţional la viteza 4G, anual 750 MB UE Roaming şi 750 minute UE către UE.  Clienţii Telekom Romania vor putea achiziţiona noile modele iPhone începând cu 23 septembrie direct din magazinele Telekom Romania, din toată țara.

Orange România

Începând cu 16 septembrie, ultimele modele de iPhone, iPhone 7 și iPhone 7 Plus, sunt disponibile la precomandă în magazinele Orange și pe magazinul online www.orange.ro/magazin-online. Acestea pot fi achiziționate începând de vineri, 23 septembrie.

Clienții care aleg rețeaua Orange prin portarea numărului se vor bucura de iPhone 7 32 GB la 0 euro cu Orange Me 42, prin programul Buy-Back pentru iPhone. Abonamentul include minute și SMS naționale nelimitat, 12 GB trafic de internet național, 6 GB anual în roaming, 600 minute internaționale, 2000 minute sau SMS anuale în roaming. Oferta este disponibilă și pentru clienții business cu abonamentele Orange Pro și Orange Business Group la prețuri ce pornesc de la 659 euro pentru iPhone 7 32 GB.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *