iPhone SE, disponibil în România incepând cu 7 aprilie

iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci lansat de compania Apple pe data de 21 martie 2016, alături de o nouă versiune a tabletei iPad Pro, va fi disponibil şi în Romănia, începând cu data de 7 aprilie 2016.

iPhoneSE-RsGld-PureAngles-ROW-WW-EN-PRINTNoul iPhone SE poate fi precomandat în România prin intermediul retailerului online QuickMobile.ro, care l-a inclus în ofertă la scurt timp după anunțul făcut de către Apple cu lansarea. Astfel, începând cu joi, 24 martie, noul smartphone poate fi precomandat pe www.QuickMobile.ro, urmând ca primele comenzi să ajungă la utilizatori în luna aprilie.

Prețul în România, prin QuickMobile.ro, pentru noul terminal al Apple este de 2.299,9 lei în varianta de 16 GB capacitate de stocare internă sau de 2.699,9 lei, în cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achiziționate în culorile alb, negru, roz și auriu.

Telekom Romania va oferi noul iPhone SE începând cu data de 7 aprilie 2016. Mai multe informaţii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv oferta de preţuri, vor fi disponibile pe website-ul Telekom Romania, la www.telekom.ro

Tot cu aceeaşi dată, iPhone SE va fi oferit si de către Vodafone România care, în plus, va înregistra precomenzi pentru noul iPhone SE din 29 martie 2016, pe www.vodafone.ro.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

iPhone SE

iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un design compact de aluminiu (asemănător cu cel al iPhone 5S), preferat de clienţi, şi este echipat cu un ecran Retina de 4 inci si o rezoluţie de 1.136×640 pixeli, fiind disponibil în patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu.

Noul iPhone este perfect pentru oricine îşi doreşte un telefon mai mic, cu performanță excepțională a procesorului A9 de 64 bitţi şi memorie 2 GB RAM, durată de viaţă a bateriei mai mare, inovaţii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, funcţie Live Photos, capacitate de înregistrare video 4K, precum şi Touch ID cu Apple Pay.

Pe lângă iPhone SE, Apple a lansat o nouă tabletă iPad Pro, cu ecran mai mic. Și noua tabletă iPad Pro poate fi precomandată pe QuickMobile.ro, începând cu prețul de 3.199 lei, fiind disponibilă în culorile alb, negru, gri și auriu.

iPhone SE si noul iPad Pro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *