Krüger&Matz lansează o nouă serie de tablete cu sistem de operare Android

Brand-ul polonez Krüger&Matz, orientat către producţia de dispozitive mobile şi echipamente audio elegante şi accesibile ca preţ, și-a completat portofoliul de tablete cu sistem de operare Android prin introducerea a două noi produse, reunind întreaga serie sub numele emblematic de EAGLE.

EAGLE1065

La începutul lunii noiembrie a fost lansată tableta EAGLE1065 în două versiuni – cu sau fără modem 3G incorporat – care le oferă utilizatorilor un flux de lucru rapid și continuu, aşa cum au demonstrat notele mari primite la diferitele teste pentru dispozitive mobile.

Seria EAGLE1065 este compusă din dispozitive dotate cu tehnologie avansată, ce au la bază sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Noile tablete sunt echipate cu procesor QuadCore Rockchip3288 Cortex A17, 2.0GHz şi 2GB RAM. O altă îmbunătăţire adusă noii serii este cea de componentă grafică, EAGLE1065 având acum Mali-T764 GPU, care oferă o calitate grafică exemplară, chiar și când utilizatorul accesează jocuri video avansate.

Datorită ecranului mare, de 10.1”, rezistent la zgârieturi, cu rezoluţie de 1920×1200 pix, un unghi larg şi o reprezentare excelentă a culorilor, noile tablete le oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza fotografii excelente. O altă îmbunătăţire care diferenţiază EAGLE1065 de versiunile anterioare este o mai bună rezoluţie a camerei foto. Camera foto din faţă, de 2Mpix, este o soluţie la îndemână pentru comunicarea pe Skype, de exemplu. Camera foto din spate, cu 8Mpix şi auto-focus, poate servi cu uşurinţă ca instrument pentru a realiza video-uri şi pentru a face fotografii în orice moment. Tabletele sunt dotate cu memorie internă de 8GB şi cu posibilitatea de a o extinde cu încă alţi 32 GB pe un card microSD de memorie externă.

EAGLE1065 vine în două versiuni: cu sau fără modem 3G incorporat. Această diversitate constituie o opţiune la conectarea la date prin Wi-Fi sau modem extern, ori modem intern incorporat pentru clienţii cu un stil de viaţă dinamic.

Soluţiile tehnice menţionate mai sus, oferite de EAGLE1065, sunt încadrate în tradiţionala carcasă gri închis deja familiară pentru clienţii Krüger&Matz, din aluminiu şlefuit, cu butoane laterale.

Portofoliul de tablete de 10” Krüger&Matz include de asemenea EAGLE 1064 şi EAGLE1064G cu sistem de operare Android 4.2.2, procesor 1.6 GHz Quad-Core Rockchip 3188 Cortex A9 cu memorie de 2 GB of RAM precum şi card grafic Quad-Core Mali-400.

Preţ de retail sugerat: EAGLE1064 – 639 lei, EAGLE1065 – 770 lei, EAGLE1065 – 899 lei.

EAGLE777 este o tabletă economică, cu un ecran de 7” şi o rezoluţie de 1280×800 pix. Carcasa originală, de aluminiu şlefuit, va atrage cu siguranţă atenţia pasionaţilor de tehnologie mobilă. Memoria de 1GB RAM şi procesorul dual-core Rockchip 3168 Cortex 1.2GHz oferă posibilitatea de a rula neîntrerupt jocuri video şi aplicaţii diverse, iar sistemul de operare Android 4.4 KitKat extinde funcţionalităţile tabletei, oferind posibilitatea de a viziona video-uri HD.

Memoria de 8 GB garantează suficient spaţiu pentru o cantitate mare de date dar și posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare cu încă 32 GB pe un card extern de memorie. Beneficiul cel mai important al acestei tablete este un mini port HDMI, pentru a conecta dispozitivul la un ecran TV extern.

EAGLE794GPS a fost dezvoltată pentru utilizatori care au o viaţă activă, atât pe plan profesional cât şi personal. Procesorul 1.6 GHz Quad-Core Rockship 3188 Cortex A9 CPU şi memoria de 1 GB of RAM alcătuiesc un mediu de operare rapid şi stabil. Datorită sistemului Android 4.2.2 şi a GPS-ului incorporat se poate descărca orice hartă de pe Google Play și poate fi instalată pe dispozitivul personal pentru a localiza mai repede punctul în care are loc o întâlnire de afaceri.

Ecranul IPS 7″ cu rezoluţie 1024×600 oferă în orice moment imagini clare, iar ecranul multitouch în 5 puncte garantează precizie şi utilizare uşoară. Cei 8 GB de memorie internă, care poate fi extinsă cu încă 32 GB cu un card de memorie, oferă spaţiu de stocare pentru numeroase jocuri, filme, fotografii şi date. Cele două camere foto oferă funcţionalităţi extinse. Prima are 2 Mpx şi poate fi utilizată pentru a realiza clipuri şi fotografii, iar a doua, de 0.3 Mpx, poate fi utilizată pentru video conferinţe.

EAGLE792 este destinată utilizatorilor care caută produse de calitate, dar nu doresc să plătească un preţ prea ridicat. Dispozitivul funcţionează cu un sistem de operare Android 4.2 şi procesor 1.2 GHz dual-core Rockship 3168 cu 1 GB of RAM. La fel ca EAGLE794GPS, și EAGLE792 are un ecran de 7″, 1024×600 px, cu imagine clară şi culori perfecte. Dacă trebuie să ai cele mai importante date şi informaţii mereu cu tine, poţi folosi memoria de stocare de 8 GB pe care tableta o are deja încorporată şi care poate fi extinsă cu încă 32 GB, cu un card de memorie. Astfel, EAGLE792 este o tabletă elegantă, cu funcţionalităţi extinse. Toate aceste caracteristici sunt oferite într-o carcasă albă, sofisticată şi modernă.

Preţ de retail sugerat: EAGLE777 – 329 lei, EAGLE794GPS – 399 lei, EAGLE792 – 275 lei.

Produsele Krüger&Matz sunt disponibile în România în magazinele online www.krugermatz.ro şi şi, de asemenea, prin intermediul magazinelor partenere Selgros, Cora, CEL.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *