Lansarea iPhone 7, live updates de la evenimentul Apple

În această seară, de la ora 20:00 (ora României) are loc în San Francisco evenimentul de lansare ale noilor produse Apple. Revista ElectroRetail.ro oferă informații în timp real de la eveniment.

AppleLa sfârșitul lunii august, compania a anunțat că la evenimentul de pe 7 septembrie va prezenta noile telefoane iPhone 7 și iPhone 7 Plus, ceasul Apple Watch 2, noul MacPro, noul iPod Touch, MacMini, precum și noul MacBook.

Foto

Pe lângă prezentarea acestor produse, va fi anunțată și noua versiune a sistemului de operare: iOS 10, precum și noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch și watchOS 3.

Puteți afla în timp real noutățile anunțate la evenimentul de diseară, urmărind informațiile postate în acest articol.

Evenimentul a început cu anunțarea câtorva update-uri, primul fiind regândirea aplicației Apple Music. Apple Music a crescut până la 17 milioane de subscriberi și are în prezent 30 de milioane de melodii.

Al doilea update prezentat este pentru AppStore, magazinul de unde se pot descărca aplicații. În prezent, AppStore a înregistrat 140 de milioane de descărcări, iar în luna iulie, față de luna august, a avut o creștere de 106% a descărcărilor, iar la nivel global, are de două ori mai multe download-uri față de competitorul său direct. În aplicația AppStore se găsesc momentan 500 000 de jocuri.

Noutatea aplicației AppStore este introducerea binecunoscutului joc Mario, ce aparține companiei Nintendo.

Compania Apple a sărbătorit anul acesta a 40-a aniversare.

Al treilea update anunțat este dezvoltarea aplicației iWork, un program cu ajutorul căruia se pot crea documente și prezentări.

Apple Watch Series 2

AppleAnul acesta, Apple Watch a ajuns pe locul al II-lea în topul vânzărilor de ceasuri din întreaga lume, după Rolex. Este declarat cel mai bun smartwatch la nivel global. A fost introdusă o aplicație pe Apple Watch, prin care apăsând un buton, se apelează automat la 112, sau Serviciile de Urgență din țara în care te afli, astfel, primesc un mesaj de alertă anumite persoane din lista de contacte, care pot fi selectate preventiv dinainte, în care li se semnalează starea de rău sau urgența celui care deține ceasul.

A fost adăugat jocul Pokemon Go pe Apple Watch. Acum nu mai e necesară deschiderea aplicației pe telefon, fiindcă jocul rulează în permanență pe Apple Watch.

AppleLa un an și jumătate de la lansarea primului Apple Watch, Apple lansează generația a doua a device-uri, ceasul numit Apple Watch Series 2. Dacă primul era rezistent la stropiri cu apă, cu noul Apple Watch se poate înota fără probleme până la adâncimi de 50 de metri, ba chiar calculează automat numărul de calorii arse în timpul înotului. Va fi cu 50% mai rapid decât ceasul anterior, iar imaginea de 5 ori mai clară. Are și GPS încorporat, deci va contoriza distanța și timpul de alergare fără să fie conectat la telefonul mobil.

Noul smart watch este făcut din aluminiu, oțel și ceramică și introduc brățări noi din piele, ca urmare a parteneriatului cu brandul Hermes.

AppleApple a realizat în parteneriat cu Nike o brățară și o aplicație, special concepute pentru sportivi, brățara primind numele Apple Watch Nike +. Cu ajutorul brățării, persoanele care aleargă se pot alătura comunității de sportivi și alergători Nike Running din întreaga lume și pot primi sfaturi și recomandări de la cei mai buni antrenori.

Apare pe piață în octombrie 2016. Prețul Apple Watch Series 2 va începe de la 369$.

Apple

iPhone 7

Noul iPhone vine cu un nou design numit Jet Black și este rezistent la apă și la praf. Butonul principal home are un nou design, iar în funcție de puterea cu care este apăsat butonul, îndeplinește diverse acțiuni. Camera de fotografiat este de 60 de ori mai eficientă decât la modelele precedente.

Aceasta e cea mai bună cameră pe care au realizat-o vreodată pentru un model de iPhone, iar cu noul iOS 10 se pot face fotografii de tip RAW, așa cum fac aparatele foto profesionale pentru a obține fotografii mai ușor de editat.

AppleiPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus dispune de două camere și două lentile diferite, iar a doua cameră ajută la realizarea unui zoom mai bun, pentru obținerea fotografiilor profesionale.

iPhone 7 Plus recunoaște portretele din fotografii și le editează automat, blurând imaginea de fundal, pentru a accentua claritatea. De asemenea, telefonul are cel mai bun display al unui smart phone realizat vreodată.

iPhone 7 este primul telefon cu sunet stereo și nu conține mufă pentru căști, ci vine în pachet cu o pereche de căști care se conectează prin portul Lightening, cel folosit și pentru încărcare telefonului. În plus, vine în cutie și cu un adaptor, pentru cei care au căști mai vechi și vor să le folosească la noul iPhone 7.

Apple lansează și Apple AirPods, primele căști wireless create de ei. Ele își dau seama când se află în urechea celui care le poartă și pronesc muzica doar atunci. Funcționează până la 5 ore de ascultare în mod continuu. Au inclus până și touch screen, iar atunci când sunt atinse, se poate discuta cu Siri. Un alt lucru ce poate fi menționat este că aceste căști nu au buton de închidere, închizându-se singure atunci când nu se află în urechea ascultătorului.

Procesorul telefoanelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus vine cu procesor A10, cu 40% mai rapid decât A9, cel prezent pe iPhone 6s, 6s Plus și iPhone SE. Noul procesor permite aplicației Adobe Lightroom să introducă pe telefon 90% din setările care se găsesc pe laptop.

Durata bateriei la iPhone 7 este cu două ore mai mare decât la iPhone 6S, iar durata bateriei la iPhone 7 Plus este cu o oră mai mare decât la iPhone 6S Plus. Aceste update-uri le oferă noilor modele de iPhone cea mai mare autonomie a bateriei de până acum.

Prețul telefonului iPhone 7 înlocuiește prețul de lansare al iPhone 6S, pornind de la 649 de dolari, iar iPhone 7 Plus înlocuiește prețul de lansare al telefonului iPhone 6S Plus, pornind de la 769 de dolari. Mai mult, iPhone 7 și iPhone 7 Plus pot fi cumpărate și cu spațiu de stocare de 256 GB.

Primele telefoane iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi livrate începând cu 16 septembrie 2016. Totodată, noul sistem de operare iOS 10 va fi lansat pe 13 septembrie 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *