Lansări produse Samsung la IFA 2014

Samsung lansează Galaxy Tab Active, prima tabletă B2B

Galaxy Tab Active-20 with C-PenSamsung Electronics Co., Ltd. a prezentat Galaxy Tab Active, prima tabletă creată special pentru mediul de afaceri, un dispozitiv conceput pentru a aduce la locul de muncă inovație și tehnologie mobilă performantă. Acesta este un nou pas pe care Samsung îl face pe piața tabletelor: GalaxyTab Active, un produs robust, cu un design portabil, de care profesioniștii au nevoie în mediul de afaceri solicitant al zilelor noastre.

Samsung înțelege faptul că mediul de afaceri de astăzi trebuie sa aibă standarde ridicate pentru a-și putea menține ritmul de creștere”, a spus JK Shin, CEO și head of IT & mobile communication al Samsung Electronics. „Ca lider global în tehnologia mobilă, Samsung este pregătit să ofere soluții create special pentru profesioniști, îmbinând funcțiile inovatoare cu experiența vastă pe care o deținem pe piață.

Galaxy Tab Active reprezintă angajamentul pe care Samsung l-a făcut pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor. Samsung s-a implicat într-o serie de workshopuri cu companii din Fortune 500 pentru a descoperi ceea ce își doresc liderii din mediul de afaceri de la un dispozitiv mobil. Companiile din domeniile de retail și logistică au oferit feedback valoros pentru dezvoltarea Galaxy Tab Active. Combinând rezultatele studiului cu insight-uri din interiorul Samsung, astfel a fost creată Samsung Galaxy Tab Active – prima tabletă inspirată de profesioniști și construită special pentru a spori productivitatea afacerilor.

Următoarele exemple demonstrează faptul că Galaxy Tab Active este instrumentul perfect pentru utilizatorii care au nevoie de performanță și durabilitate:

  • Datorită carcasei antișoc, dispozitivul poate rezista la căzături de la 1,2 metri. De asemenea, deține certificarea IP67 care garantează rezistență la apă și praf. De exemplu, un vânzător de mașini se poate întâlni cu potențialii cumpărători oriunde, fără să îi fie frică de faptul că tableta va cădea pe jos, se va uda sau va fi expusă prea mult căldurii
  • Camera de 3,1MP cu Auto Focus le permite utilizatorilor să scaneze cu ușurință coduri de bare, iar tehnologia NFC îi poate ajuta pe aceștia să fie mai productivi, în timp ce managerii de logistică pot folosi Galaxy Tab Active pentru o conexiune perfectă cu angajații aflați în deplasare.
  • Accesoriul „C-Pen” se află la capătul carcasei Galaxy Tab Active pentru a oferi o opțiune avantajoasă persoanelor care folosesc mănuși, pe un șantier, spre exemplu, și nu numai.
  • Utilizată continuu, Galaxy Tab Active, are o autonomie a bateriei de 8-10 ore. Bateria detașabilă oferă utilizatorului posibilitatea de a o înlocui oricând este necesar, iar pinul POGO integrat previne deteriorarea conectorului micro-USB.

Samsung Galaxy Tab Active vine cu o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE, disponibile în 16GB + MicroSD (până la 64GB). Acest dispozitiv este disponibil în culoarea Titanium Green și vine cu o carcasă protectoare și cu C-Pen.

Galerie Foto:

Samsung Electronics lansează gama Total Curved Solutions la IFA 2014

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Total Curved Solutions, o serie de televizoare și dispozitive audio curbate, dezvoltate pentru a le oferi utilizatorilor o experiență captivantă și soluții de cea mai bună calitate. Această gamă extinsă conține 17 televizoare curbate FHD, UHD și LED, ale căror mărimi variază de la 48 până la 105 inci, revoluționarul TV UHD Bendable de 105 inci și un nou Soundbar curbat. Împreună, aceste dispozitive consolidează poziția de lider pe care Samsung o deține pe piața produselor curbate.

Suntem la începutul unei noi ere a vizionării TV, dominată de design-ul curbat, simplu, dar impunător, care oferă experiențe vizuale și senzoriale captivante”, a declarat HyunSuk Kim, Executive Vice President, Visual Display Business la Samsung Electronics. „IFA 2014 este un bun moment pentru a arăta pieței noile televizoare curbate, pentru a le integra în viețile utilizatorilor și pentru a pune accent pe experiența vizuală deosebită pe care acestea le oferă utilizatorilor.

La IFA 2014, Samsung va prezenta cea mai largă selecție de televizoare curbate și produse audio care a fost lansată până acum pe piața europeană, care include 17 modele de televizoare curbate UHD, FHD și LED, ale căror mărimi variază între 48 și 105 inci. Televizorul UHD curbat de 105 inci este cel mai mare televizor UHD curbat din lume și a fost lansat pe piața europeană în luna iulie.

Galerie foto:

Samsung lansează prima imprimantă cu Android

Smart MultiXpress M5370 series (4)Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea pe piața europeană a zece modele de imprimante multifuncționale (MFP) în cadrul IFA Berlin 2014. Acestea sunt primele imprimante echipate cu un sistem de operare Android și au fost create pentru a fi independente, mai intuitive și potrivite pentru orice mediu de business.
Parte a eforturilor Samsung dedicate dezvoltării soluțiilor de imprimare care să se potrivească birourilor smart, noile multifuncționale cu Android dispun de sistemul Samsung Smart UX Center, pentru a putea funcționa independent, fără a fi conectate la un PC și având o interfață prietenoasă.

„Samsung continuă să depună eforturi pentru inovare în beneficiul utilizatorilor prin introducerea primelor multifuncționale cu Android care îmbunătățesc experiența office pentru clienții business și care oferă o tehnologie de imprimare multidimensională avansată”, a declarat Dr. KiHo Kim, Executive Vice President, Printing Solutions la Samsung Electronics. „Noua noastră serie de imprimante îmbină cea mai bună tehnologie IT cu cunoașterea dispozitivelor OA pentru crearea de produse inovatoare pentru noua piață office.”

Imprimare fără PC

Noile multifuncționale Samsung Smart MultiXpress au un ecran tactil de 10.1 inci care le permite utilizatorilor să caute și să printeze conținut din browser, e-mailuri, hărți, imagini și altele, fără ca aceste multifuncționale să fie conectate la un PC sau server. Ecranul tactil permite și previzualizarea documentelor, editarea și adnotarea acestora.
„Cum stilurile și procesele de muncă ale clienților noștri B2B devin tot mai mobile și independente de PC-uri, Samsung continuă să asigure noi soluții de imprimare cu interfețe intuitive, performanță superioară, și, mai ales, eficiență și productivitate sporite pentru crearea de spațiile de lucru fluide și mobile”, a declarat Dr. KiHo Kim.

Noua serie de multifuncționale Smart MultiXpress dispune de Samsung Smart UX Center, aceeași tehnologie UX care poate fi personalizată, fiind disponibilă și pe dispozitivele Samsung Galaxy. Seria MultiXpress este considerată prima aplicare în această industrie a tehnologiei care recreează simțul tactil cu ajutorul vibrațiilor pentru o utilizare cât mai ușoară a produselor.

Conexiune nelimitată

Sistemul de operare Android oferă seriei de multifuncţionale Smart MultiXpress o interfață de printare scalabilă, similară tehnologiei din telefoanele inteligente, și asigură conectivitate în orice situație cu ajutorul Samsung Cloud Print, subliniind atât conectivitatea, cât și capacitatea de procesare a gamei.
De asemenea, seria de multifuncționale Smart MultiXpress este compatibilă cu platforma XOA (eXtensible Open Architecture), ce permite instalarea și accesarea de către imprimantă a unor soluții software specializate pentru nevoile clienților business.

Tehnologie NFC îmbunătățită

În plus, noile multifuncționale dispun de tehnologie NFC Pro (Near Field Communication) pentru a veni în întâmpinarea diverselor nevoi ale pieței B2B. Adăugând accesoriile Samsung NFC Pro (comercializate separat), multifuncționalele pot fi accesate ușor de pe smartphone pentru imprimarea mobilă, rezultând un proces de autentificare mai sigur și funcții IT și administrative îmbunătățite, precum posibilitatea de copiere a setărilor de siguranță pe mai multe multifuncționale printr-o simplă atingere a unui buton de pe accesoriile NFC Pro.

Tehnologie sigură de calitate superioară

Lansarea seriei de multifuncționale Samsung Smart MultiXpress va crește eficiența și productivitatea business-urilor clienților, va asigura o viteză mai mare de procesare a documentelor (viteza de redare este de până la de 1,5 ori mai mare decât cea a dispozitivelor anterioare datorită procesorului de 1GHz dual-core) și permite procese de imprimare și scanare fără întrerupere pentru mai mulți utilizatori.
În plus, multifuncționale Smart MultiXpress consumă mai puțin tuș, extinzându-și astfel durata de funcționare, fapt ce presupune costuri mai mici și fiabilitate mai mare.

Galerie Foto:

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *